Valle D'Aosta siūlo naują istorinį ir kulinarinį maršrutą

 Valle D'Aosta savo svečiams siūlo naują turizmo maršrutą „Renginio vieta - Grand Paradis“, kuriame galima daugiau sužinoti apie regiono kultūrą ir tradicijas. Su pasirinktu kelionės autobusu ir gidu galima aplankyti idomiausias Grand Paradis vietas.

Grand Paradis - pirmasis italų nacionalinis parkas (Parco Nazionale del Gran Paradiso), įsikūręs Valle d'Aosta ir Pjemonto rajone. Be nepakartojamų gamtos peizažų, čia yra gerai išsilaikę senieji architektūros paminklai.

Maršrutas „Renginio vieta - Grand Paradis“ yra dalis Prancūzijos ir Italijos tarptautinio projekto „Les Racines du Gout“ („Skonio šaknys“). Maršrutas prasideda antrojoje dienos pusėje, nuo Aymavilles pilies, kuri yra viena iš Valle D'Aosta įdomiausių pastatų. Tada maršrutas veda į senovės romėnų akvaduktu-tiltą Pont d'Ael ir į uolėtą Chatel Argent tvirtovę. Tvirtovėje yra romanų stiliaus Šventosios Marijos bažnyčia su 16 metrų aukščio bokštu ir XI-XII amžiaus Santa Colomba laikrodžiu.

Turistai turi galimybę aplankyti XVII a. medinį pastatą - Maison Bruil, kuriame yra įsikūrusi regiono tradicinių maisto produktų ir maisto produktų konservavimo būdų paroda. Ekskursija baigiasi „Skonio dirbtuvėje“ su produktų degustacija.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16003203sec.