Abu Dabis viešbutis įsikūrė netoli Formulės1 trasos

Galutinės Formulės-1 etapo lenktynės vyko 2009 m. lapkričio 1 dieną, Abu Dabis (Jungtiniai Arabų Emyratai). Tuo pačiu metu miestas šventė naujojo ekstravagantiškojo objekto atidarymą. Buvo atidarytas viešbutis - Yas Hotel. Be penkių žvaigždučių kategorijos viešbutis didžiuojasi, kad yra įsikūręs netoli Formulės 1 trasos.

Viešbutis yra įsikūręs netoli naujosios lenktynių trasos Yas Marina. Nuo viešbučio stogo terasos galima stebėti 5,5 kilometro ilgio lenktynių trasą. Bet įdomiausia yra tai, kad viena iš lenktynių trasos dalių yra pačioje viešbučio teritorijoje. Matomiausioje vietoje yra pastatytas prabangus baras. Čia geriausia vieta stebėti lenktynes. Tačiau lenktynes stebėti galima iš bet kurio viešbučio kambario. Kaip ir įspūdingoji naujoji lenktynių trasa, taip ir įspūdingai yra apšviestas viešbutis.Viešbučio stogą puošia 50 000 žibintų, kurie gali keisti spalvas.

Yas Viešbutis yra įsikūręs Yas saloje, kuri yra viena iš didžiausių Abu Dabis gamtos salų. Jos plotas yra 2500 ha. Sala priklauso brangiausiams AĀE projektams - netrukus bus atidaryti šeši nauji viešbučiai, o laikui bėgant tikimasi plėsti viešbučių tikžnklą dar labiau (iki 31 viešbučio). Netoli yra įsikūrę Ferrari World pramogų parkas, Abu Dabis prekybos centras, golfo aikštynas, jachtų prieplauka. Tikimasi, kad greitu metu saloje bus atidarytas kinostudijos Warner Brothers pramogų parkas, taip pat didelis baseinų kompleksas. Yas salos projektas bus įgyvendintas per dešimt metų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18353605sec.