Po pasaulį keliauja šokolado parodos

Spalio viduryje buvo atidaryta saldžiausia paroda pasaulyje. Šokolado mugė yra keliaujanti paroda, kuri aplanko daugelį pasaulio miestų. Paroda prasidėjo Paryžiuje 2009 m. spalio 14 dieną mados festivalyje. Renginio kostiumai buvo pagaminti iš saldžios masės. Parodos metu buvo apdovanoti šokolado meistrai.

Po Paryžiaus pasirodymo, paroda vyko Niujorke, Šanchajuje, Tokijuje, Kyote, Maskvoje, Kaire, Madride, Bolonijoje ir Amsterdame. Tarptautinė paroda yra renginys, kuris suburia geriausius šokolado gamybos ir pardavimas pramonės ekspertus.

Parodos objektai yra ne tik šokoladinės suknelės, kiekvienoje parodoje „trykšta” šokoladinis fontanas, stovi saldžiausios pilys, o taip pat supažindinama su naujo skonio saldumynais. Niujorko parodos tema kaip tik atitiko esamą laiką - šokolado gamyba buvo skirta helovynui. Itin didelį susidomėjimą sukėlė naujojo šakolado degustacija. Įprasta manyti, kad pieniškas šokoladas gaminamas iš karvės pieno. Šioje parodoje buvo skanaujama pieniško šakolado iš kupranugario pieno. Toks šakoladas turi penkis kartus daugiau vitaminų ir yra perpus mažiau kaloringesnis.

Žiūrėkite video!

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36465383sec.