Lapkričio saulėtieji paplūdimiai - TOP 5

Neįtikėtina, tačiau tokiu laiku įmanoma degintis, gulėti prie jūros ir klausytis jūros bangų ošimo. Norint ten nuvykti nereikia milžiniškų pinigų....

Štai jie - garsieji ir saulėtieji paplūdimiai:

  1. Praia de As Catedrais Ispanijoje

Uolomis ir kalvomis apsuptas paplūdimys – štai vieta, kurioje galima degintis, mėgautis smėlio kvapu ir klausytis paukščių čiulbėjimo. Uolos sukuria didingą įspūdį ir priverčia labai saugiai jaustis.

  1. Anse Lazio paplūdimys Seišelių salose.

Seišelių salų paplūdimiai yra laikomi vieni gražiausieji pasaulio paplūdimiai. Anse Lazio yra įsikūręs Seišelių didžiojoje šiaurės Praslin saloje. Sala dėl krištolo skaidrumo vandens ir švaraus smėlio laikoma viena iš gražiausių pasaulio paplūdimių.

  1. Jandia paplūdimys Kanarų saloje, Ispanijoje.

Jandia paplūdimys yra ilgiausias paplūdimys Fuerteventuros saloje (21 km). Paplūdimys pritraukia daug būriuotojų. Karštą dieną pučia stiprus ir palankus vėjas.

  1. Balos paplūdimys Kretoje, Graikijoje.

Balos sala yra įsikūrusi negyvenamame pusiasalyje Gramvousa šiaurės vakaruose. Balos įlankoje gausu kriauklių ir koralų.

  1. Tsambika paplūdimys Rodas saloje, Graikijoje.

Tsambika yra smėlio paplūdimys, apsuptas uolomis. Šis paplūdimys nėra masinis turistų paplūdimys. Dažniausiai į paplūdimį užklysta vietiniai gyventojai ir turistai, kurie mėgsta ramybę.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29769206sec.