Didieji miestai paskelbė blogiausiųjų taksi sąrašą

Per didelės kainos, kalbos barjeras, gyvybei pavojingas važiavimas. Visa tai dažniausiai galima išgirsti kalbant apie taksi važiavimą. Ir visgi kokie tie miestai, kuriuose taksi eismas yra nepakenčiamas?

Karakasas, Venesuela. Be baltųjų, oficialiųjų taksi, mieste važinėja daug ”laukinių” taksi. Nelipkite į juos!

Maskva, Rusija. Įdomiausia tai, kad Maskvoje įprastus taksistus papildo paprasti piliečiai. Taip žmonės stengiasi užsidirbti keletą papildomų rublių. Tokiu atveju, turistui gali būti sudėtinga susitarti dėl kainos.

San Paulas, Brazilija. Didmiesčių gyventojų skaičius viršija 11 mln. Eismas miesto centre yra neįtikėtinai lėtas.

Mechikas, Meksika. Miestas žinomas dėl dažnų Ekspres-pagrobimo atvejų. Ne kartą taksi keleivis buvo privežtas prie bankomato ir jam buvo liepta išsiimti tam tikrą pinigų sumą. Miesto valdžia rekomenduoja turistams rinktis tik taksi, kurie stovi oficialiose taksi sustojimo vietose.

Neapolis, Italija. Italija garsėja savo agresyviu vairuotojų vairavimu, todėl nenuostabu, kad taksi vairuotojai nepraleidžia pėsčiųjų arba važiuoja priešinga eismo kryptimi.

Manila, Filipinai. Čia taksi skaitiklis tarsi sugedęs. Pareikalaukite, kad jis visgi veiktų, kitaip teks mokėti pernelyg didelę sumą.

Niujorkas, JAV. Tituluojami nemandagiausiais taksi vairuotojais pasaulyje. Štai kodėl daugelis renkasi 7 kartus pigesnį Niujorko metro.

Roma, Italija. Didžiausia miesto problema yra nelegalusis taksi vairuotojų antplūdis. Jie greitai prisivilioja klientus oro uoste ar stotyje, griauna teisines taksi sutartis, o turistas lieka suglumęs po itin pavojingo važiavimo.

Atėnai, Graikija. Atėnų taksi kainos yra gana žemos, todėl daugelis vairuotojų bando užsidirbti daugiau. Tai paaiškina, kodėl dažnai jaučiamas niekinantis požiūris į klientą, kodėl tenka važiuoti prirūkytoje mašinoje ir kodėl dažnai neveikia skaitiklis.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15029812sec.