Internetas padės įvertinti Londono miegamojo kambario patogumą

Londone, sekimo vaizdo kameromis sostinėje, viešbučių tinklo St Christopher's Inns viešbutis Village siūlo intriguojančią atrakciją! Siūloma apsistoti aukštos klasės viešbutyje. Manote nieko intriguojančio? Ogi visos viešnagės metu jūs būsite filmuojamas. Filmuota medžiaga bus patalpinta interneto tinklapyje. Visas pasaulis galės stebėti tai, kas vyksta kambaryje. Kambarys skirtas 14 svečių, jame pastatytos dviaukštės lovos. Taigi interneto pagalba, bus vertinamas turistų elgesys (pavyzdžiui, kaip padauginęs alkoholio tursitas ruopšiasi į lovą).

Viešbutis Village priklauso geriausiam Londono viešbučių tinklui. Tokio pobūdžio pasiūlymas yra pateikiamas pirmąkart, tačiau viešbutis tikisi pasisekimo.

Jei norite pernakvoti tokiame kambaryje, butinai užsiregistruokite viešbučio svetainėje www.st-christophers.co.uk (nemokamai).

Viešbučio vadybininkas Gérôme Lefebvre pasakoja apie idėjos atsiradimą: „Jau vasaros pradžioje, mes nutarėme, kad būtų šaunu, jei viešbučio klientų susipažintų su mūsų viešbučiu iš anksto. Be to, žmonės iš Australijos, Naujosios Zelandijos ir JAV, galbūt senokai nebuvo namie, o ši naujovė padėtų palaikyti ryšius su namiškais”.

Norėdami praleisti naktį kambaryje, jūs turite būti ne jaunesnis nei 21 metų lankytojas. Be to, svečiai turi raštiškai pasirašyti, kad sutinka, jog juos filmuotų 24 valandas. „Svečiai privalo sutikti ir su kita atrakcijos sąlyga - kambaryje nesielgti netinkamai”, teigia Lefebvre.

Prie viešbučio kambario durų kabo didžiulis plakatas, kuris įspėja, kad vaizdo kameros įrašo, bet kurį menkiausią judesį (net ir knarkimą).

Tačiau kambarys nesulaukė didžiulio dėmesio: „Dažniausiai šis kambarys lieka tuščias. Jei žmonės neturi kur praleisti nakties, jiems netgi vienodai ar juos filmuoja ar ne”, teigia Lefebvre.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.875283sec.