Norite labiau pažinti Čikagą? Siūlome leistis į virtualią kelionę

Dabar Čikagos potencialiems lankytojams atsivėrė puiki proga aplankyti šalį ir per virtualųjį pasaulį, t.y. Mičigano ežero metropolija ir Ilinojaus turizmo biuras papildė savo oficialųjį tinklapį www.gochicago.com naujais ir įdomiais turais.

Dabar virtualiai galima apsilankyti Magnificent Mile, šiaurės Mičigano aveniu apsipirkimo rojų. Čia gausu parduotuvių ir galerijų ir visos jos įsikūrusios pačioje miesto širdyje. Taip pat galima apžiūrėti Bucktown apylinkes ir Wicker parką. Kelionė neapseina ir be Linkolno parko su savo zoologijos sodais, taip pat Southport / Lakeview, kuriiame yra įsikūręs legendinis beisbolo komandos Chicago Cubs stadionas Wrigley Field.

Virtualiąją kelionę komentuoja vietiniai gyventojai. Jie negaili apsipirkimo patarimų, pateikia trumpą video siužetą.

Virtuali ekskursija skirta dviejų grupių lankytojams: tiems, kurie nori plačiau susipažinti su Čikaga ir tiems, kurie iki šiol nėra buvę Čikagoje ir nori gauti tiesiog pačią aktualiausią informaciją. Virtuali ekskursija po miesto apylinkes – puikus miesto pažinimo būdas. Tiesa, švenčių metu, daugelis lankytojų čia atvyksta tiesiog apsipirkti.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20067382sec.