Leiskitės į kelionę Šerloko Holmso pėdomis! [1]

Didžiosios Britanijos turistai yra skatinami nepamiršti Šerloko Holmso idėjų. Jungtinių Karalysčių turizmo portalas VisitBritain.com pristato filmą.

Prisijungę prie svetainės žemėlapio, lankytojai yra iš arčiau supažindinami su Šerloku Holmsu ir kviečiami sekti filme matomų objektų pėdsakais. Šventojo Pauliaus katedra, Parlamento rūmai, Mančesterio rotušė, Liverpulio dokai ir Karališkasis jūrų laivyno koledžas Grinviče, pietų Londone, - vietos, kurios matomos filme.

Internetiniame puslapyje galima pamatyti filmo fragmentus ir rasti visą informaciją apie Šerloko Holmso muziejų Beiker-Stryte 221B Londone. Taip pat čia siūlomos trumpos turistinės kelionės į Londoną, Liverpulį, Mančesterį ir Edinburgą, kurios tematiškai siejasi su žinomiausiu detektyvu Šerloku Holmsu.

Filmo režisierius Gajus Ričis kalba: „Šerlokas Holmsas yra britų didvyris. Buvo itin džiugu filmą filmuoti Londono, Liverpulio ir Mančesterio gatvėse. Atsižvelgiant į tai, kad šiemet yra sero Artūro Konano Doilio 150 metų jubiliejus, aš labai džiaugiuosi, kad galėsiu pateikti savo Šerloko Holmso versiją Jungtinėje Karalystėje ir visame pasaulyje”.

Šerloko Holmso vaidmenį atliekantis Robertas Daunis jaunesnysis: „Šerlokas Holmsas didžiuojasi savo britiška kilme. Londonas yra įspūdingas miestas ir kino įvykių pasaulio centras. Holmsas labai gerai pažįsta miestą ir jaučiu, kad tai jo miestas”.

Žiūrėkite oficialujį reklaminį filmuką!

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 simas 12/21/2009 16:48 tikras žydas, o ne anglas. Bet britas..


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.42713213sec.