8 pigiausios liukso kelionės

Vykti į Tailandą, nuvykus į Indiją apsigyventi Maharadžos rūmuose arba gyventi Las Vegaso gražiausiame viešbutyje ir vykti į prabangiausius kazino - tokie daugelio turistų norai, bet pinigai diktuoja savus norus ir galimybes. Tačiau ekonominės krizės metu, verta pasinaudoti siūlomomis galimybėmis, kurios gyvenime pasitaiko tik kartą. Sunku nepasinaudoti didžiulėmis nuolaidomis. Taigi 8 rekomendacijas, kaip ir kur rasti didžiausias nuolaidas:

1. Las Vegasas, JAV - dar niekada keliautojams nebuvo ši vieta tokia naudinga. Lukso viešbučiai už perpus mažesnes kainas! Pavyzdžiui, Circus Circus ar Stratosphere siūlo kambarį už 40 JAV dolerių, Luxor arba Treasure Islande – už 80 dolerių, o MGM Grand Vegas arba Mirage - kambariai už mažiau nei 100 dolerių.

2. Susac sala Kroatijoje - saloje yra tik du namai, kiekviename gali gyventi po keturis žmones ir švyturys. Kaimynai - draugiški švyturio prižiūrėtojai, kurie, jei pageidausite, tieks jums šviežią žuvį. Kaina vienai parai - nuo 22 eurų.

3. Niujorkas, JAV – pačiame Manhetene yra įsikūręs Gershwin viešbutis. Taupieji galite užsisakyti dvivietį kambarį su dvigule lova (kaina svyruoja nuo 55 JAV dolerių). Kambariai su įprastomis sąlygomis kainuoja nuo 125 dolerių už naktį.

4. Maljorka, Ispanijoje - Read's viešbučio buvęs virėjas Marks Frošs atidarė Maljorkos sostinėje – Palmoje restoraną - Fosh Food. Pietūs nuo 15 eurų.

5. Pafuri Safari takas, Pietų Afrikoje. Patys keliautojai gali ieškoti antilopių, leopardų, raganosių ir dramblių. Pafuri Pėsčiųjų tako kaina už 4 dienas ir 3 naktis su vadovu kainuoja 489 eurų.

6. Vokietijos pilis. Pilyje galima pernakvoti už 85 eurus (už dvivietį kambarį). Pensione patiekiami ir pusryčiai. Daugiau informacijos www.burgabenberg.de.

7. Tirolyje, Austrijoje. Įrangos kaina, ekspedicija, keturių dienų buvimas Tirolio Alpėse kainuoja 40 eurų. Daugiau informacijos: www.dav-summit-club.de.

8. Tailandas, Seven Seas Resort - Ko Kradan, maža Tailando salelė į vakarus, yra viena iš gražiausių Tailando salų. Viešbučio kambarys kainuoja nuo 88 eurų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.89026999sec.