Geriausiųjų vakarėlių Top 10

Prestižinis žurnalas Forbes paskelbė naktinio gyvenimo puoselėjančių miestų dešimtuką. Šis miestų sąrašas reitinguojamas ne pagal jų kultūrinės įvairovės programas. Kai kurie miestai, kuriuose dienos metu tvyro ramybė, nakties metu tampa vakarėlių Meka. Kur yra stilingiausi klubai? Kur mokama audringiausiai linksmintis? Kur gyvena linksmiausi žmonės?

Bankoke linksmybių netrūksta niekados. Tiesa, dienos metu miestas gana ramus, o štai naktį prasideda audringas miesto gyvenimas. Miestas prisipildo įvairiausiomis linksmybėmis, triukšmingais naktiniais turgeliais ir užkandinėmis. Niujorkas (JAV) svečiams siūlo itin daug linksmybių - nuo milžiniško naktinių klubų pasirinkimo iki jaukių barų, iš kurių sklinda džiazo muzika ar komikų klubų, kur gimsta patys juokingiausi anekdotai. Tuo tarpu Berlynas jau seniai vadinamas vakarėlių „liūtu“ ne tik Vokietijoje, bet ir už jos ribų. Miestą valdo laisvas drabužių stilius, kokteiliai, mažos kainos ir įvairių stilių muzika. Pietų Amerikos metropolis, Rio de Žaneiras, taip pat garsėja savo audringu naktiniu gyvenimu. Ir netiesa, kad miestas pulsuoja gyvybingumu tik karnavalo metu. Mieste pramogos liejasi per kraštus ištisus metus. O štai jei tikrai norite linksmybėms išleisti daug pinigų, vykite į Londoną. Čia ne tik atrasite skoningus klubus, bet ir susitiksite su princu Viljamu. Šiuo metu į gėrimų viršūnę įkopė Crack Baby gėrimas. Gėrimo sudėtį sudaro degtinė, šampanas ir vaisių sultys.

Forbes sąraše puikuojasi ir tokie miestai, kaip: Las Vegasas, Hvar (Kroatija), Tel Avivas (Izraelis), Ibiza (Ispanija), Buenos Airės.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19613695sec.