Goa saloje draudžiama maudytis be maudymosi kostiumų [2]

Sala Goa (Indija) įveda kai kuriuos apribojimus užsienio turistas. Salos valdžia siekia uždrausti maudytis be maudymosi kostiumėlių, taip pat nešioti itin atvirus rūbus. Vakarų Indijos žemės Goa vyriausybė bando turistus įspėti raštiškai. Kiekvienas turistas turėtų atkreipti dėmesį į naujas brožiūras, kuriose parašyta, kad „maudytis bei vaikščioti po paplūdimius be maudymosi kostiumo yra griežtai draudžiama”. Toks pat draudimas taikomas ir dviratininkams.

Nors vietiniai gyventojai gana tolerantiškai reaguoja į turistus, jų aprangos stilių, bet salos valdžia mano, kad reikėtų atsižvelgti ir į vietinių gyventojų religiją ir kultūros tradicijas.

Iki šiol informacija buvo teikiama anglų ir rusų kalbomis. Didžiausia Goa lankytojų dalis yra Amerikos ir Rusijos turistai.

Buvusi portugalų kolonija turistus vilioja savo paplūdimiais, naktiniu gyvenimu ir laisva atmosfera.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 Gashlus 03/20/2010 13:48 turbut si straipsni rase visiskas analfabetas. Goa yra zemynineje indijos dalyje, o ne sala. o kas liecia salas, tai tada jau geriau rekomenduoti poilsi andamanu ir nicobaru salose, nei siukslyne-Goa. kas liecia Goa, tai ten per karviu shudus bei pigios zoles megejus praeiti neimanoma. norit susigadinti atostogas vaziuokit i Geo, norit gerai pailseti vaziuokit i Andamanus.

2 Rasa 03/17/2010 12:55 Na, visų pirma, tai Goa ne sala, o žemyninė vakarinės Indijos dalis :)


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19414806sec.