Kuriuos slidinėjimo kurortus rengasi įžymybės?

Slidinėjimas yra vienas iš populiariausių žiemos sporto užsiėmimų. Šį sportą mielai renkasi ne tik paprasti žmonės, bet ir muzikos, kino, visuomeninio gyvenimo žvaigždės. Tačiau būtent kuriuos kurortus renkasi įžymybės? Sąraše pateikiami penki slidinėjimo kurortai.

  1. Aspena (JAV). Jei norite pamatyti ir palenktyniauti su žvaigždėmis, rinkitės Kolorado valstijoje įsikūrusį slidinėjimo kurortą Aspeną. Keturiuose kalnuose veikia daugybę slidinėjimo trasų (509 km.). Šioje valstijose žemės sklypus yra įsigiję Kevinas Kostneris ir Marian Keri.
  2. Gstaad ir Saanen (Šveicarija). Kurorte yra 250 km slidinėjimo ilgio trasos, taip pat daug puikių restoranų gurmanams. Gstate nėra skubėjimo ir įtampos, kurorto šūkis Come up and slow down (atvykite ir atsipalaiduokite). Kurorto atmosfera rami ir saugi, tad kurorte ilsisi tokios žvaigždės kaip Roger Moore.
  3. Lech ir Zürs (Austrija). Šį kalnų regioną daugiausia renkasi karališkosios šeimos atstovai ir aristokratija. Kurorte įsikūrusios 37 slidinėjimo trasos. Čia reguliariai ilsisi Olandijos karalienė Beatričė, dažnai tenka matyti Monako princesę Karoliną ir Švedijos princesę Viktoriją.
  4. St Moritz / Engadin (Šveicarija). Tai įvairiaus žiemos sporto regionas Šveicarijoje. Slidinėjimo trasų ilgis - 350 km. Čia kaip niekur kitur renkasi viso pasaulio žvaigždės - Švedijos karalius Karlas Gustavas, Monika Beluči, Uma Turman, Robbie Williams ir Madona.
  5. Gröden ir Alta Badia (Italija). Pietų slidinėjimo kurortas vadinamas pasaulio sporto elito kurortu. Manoma, kad šiais metais kurortas sulauks kur kas mažiau lankytojų, man Vankuveryje vyks Pasaulinės sporto olimpinės žaidynės.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.35251594sec.