Ką mums suteikia slidinėjimo bilietas?

Slidinėjimo pasas ir bilietai dažnai atrodo pernelyg brangūs. Tačiau, jei atidžiai panagrinėtume, kokios papildomos paslaugos įeina į kainą, galbūt reaguotume ramiau.

Slidinėjimo paros pasas Tirolio regione kainuoja 20,50-43,50 eurų. Paros paso kaina priklauso nuo slidinėjimo kurorto dydžio ir vietos. Paros pasas leidžia slidinėtojams kurorto paslaugomis naudotis nuo 8:30 iki 16:30, taigi valandos kaina yra maždaug 2,5-5,4 eurų. Štai dvidešimt minučių pasivėžinimas žirgų vežime jums kainuos 20 eurų, o jei rinksitės vandens slidžių pramogą (vienas kartas), mokėsite 12 eurų.

Tačiau slidininko pasas ne tik užtikrina slidinėjimo galimybes, kartu su pasu, klientas gauna ir kitas paslaugas. Į kainyną įeina kurortinių trasų atnaujinimas, tobulinimas, priežiūra ir aptarnavimas. Tai reiškia, jūs naudositės saugiu, greitu ir patogiu keltuvu. Jau 75% slidinėjimo trasose yra įrengtos dirbtinio sniego mašinos ir modernūs liftai.

Liftų ir kabinū bilieto kaina priklauso nuo klientų amžiaus ir svorio. Pavyzdžiui, vaikams iki šešerių metų, kai kuriose vietose net iki dešimties metų, lifto paslaugos nemokamos. Beveik kiekvienas slidinėjimo kurortas nuolaidas taiko jaunimui ir studentams. Nuolaidos suteikiamos ir šeimoms bei vyresnio amžiaus žmonėms. Kaip kurie kurortų siūlo galimybę įsigyti slidinėjimo pasą tik kelioms valandoms.

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.63491607sec.