Kiekvienam mėnesiui savas paplūdimys

Ateina pavasaris? Turbūt jau dažnas susimąsto apie šiltesnį orą, saulę ir pasivaikščiojimus po smėlėtą papplūdimį. Nors kalendorius jau pareiškė pavasario sugrįžimą, tačiau orai nežada greitai keistis. Tad jei jus užplūdo niūrios mintys, pabodo sniegas, purvynai, pasidomėkite kur tokiu metu yra šilčiausia. Pavyzdžiui, Tailande dramblio salos Koh Chang temperatūra šiuo metu yra 33 laipsnių aukščiau nulio. Tuo tarpu Balis, Kuba ar Graikija kiekvieną sezoną siūlo kuo puikiausius paplūdimius.

Vasaris: Tailandas, Koh Chang (oro temperatūra 33° C, vandens temperatūra 28° C). Dramblio sala yra įsikūrusi Tailando rytinėje pakrantėje ir kartu su penkiasdešimt kitų salų, priklauso Koh Chang nacionaliniams jūros parkams. Paplūdimiai čia itin pritaikyti turistams.

Kovas: Kuba, Playa Esmeralda (oro temperatūra 27° C, vandens 26° C). Holguin provincijoje Kubos šiaurės rytuose yra net 41 gamtos įlankos su balto smėlio paplūdimiais ir žalsvai melsvos spalvos vandeniu. Viena iš keturių kilometrų ilgio įlankų - Playa Esmeralda. Balandis: Egiptas, El Gouna (oro - 26° C, vandens - 22° C). El Gouna - mažas, tylus, stilingas, jaukus paplūdimys, įsikūręs 22 km. atstumu nuo miesto centro.

Gegužė: Kreta, Balos lagūna (oro - 27° C, vandens - 20° C). Lagūna yra įsikūrusi tarp Tigani iškyšulio ir Balos įlankos. Čia vanduo atspindi visus galimus mėlynos spalvos atspalvius. Tai puiki vieta vaikams.

Spalis: Tenerifė, Playa de las Teresitas (oro - 26° C, vandens - 23° C). Tenerife yra didžiausia Kanarų sala, bet Playa de las Teresitas yra vienas įspūdingiausių balto smėlio paplūdimių saloje. Las Teresite yra įsikūrusi žvejų kaimenė San Andres.

Lapkritis: Bali, Jimbaran Beach (oro - 32° C, vandens - 28° C). Bali kiekvienas gali rasti sau tinkamą vietą. Gražiausias gamtovaizdis - siaurasis tiltelis, kuris veda į Bukit pusiasalį. Vakarinėje pakrantėje yra įsikūręs žvejų kaimelis Jimbaran su gražiausiais paplūdimiais.

Gruodis: Mauricijus, Belle Mare (oro - 30° C, vandens - 25° C). Baltasis smėlis ir mėlynosios lagūnos - visa tai apibūdina Mauricijaus paplūdimį. Mauricijaus rytinėje pakrantėje, pavyzdžiui, Belle Mare, itin palankios plaukiojimo galimybės. Ramiame paplūdimyje gausu įmantriausių viešbučių.

Sausis: Šri Lanka, Mihiripena paplūdimys (oro - 27° C, vandens - 27° C). Geltonasis smėlis ir kokoso palmės. Mihiripena paplūdimyje yra įsikūręs uolų ir koralų formos natūralus vandenyno baseinas. 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37770391sec.