"SPA Vilnius" nuo šiol vadinsis "SPA Vilnius Sana"

Vieną moderniausių Baltijos šalyse sveikatinimo centrų – Druskininkų "SPA Vilnius" valdanti UAB "Raminora", sparčiai plėsdama savo veiklą, planuoja atidaryti daugiau panašias paslaugas teikiančių centrų ir išlikti vienu iš SPA paslaugų lyderiu ne tik Lietuvoje bet ir visame Baltijos regione. Su įmonės plėtra susijęs ir būsimos grupės įmonių pavadinimų pasikeitimas. Nuo šiol Druskininkuose veikiantis sveikatinimo centras vadinsis "SPA Vilnius Sana" (lotynų k. "sana" – žodžio "sanitus", reiškiančio "sveikatą", trumpinys).

"Lotynišką pavadinimą rinkomės neatsitiktinai – "SPA Vilnius Sana" – mineralinio vandens SPA centras, kurio sveikatos gerinimo ir gydymo paslaugų šaknys siekia senovės graikų ir romėnų laikus – sako įmonės rinkodaros direktorė Eglė Rukšėnaitė. – Naują mūsų įvaizdį simbolizuoja vandens lelija, puošianti aplink Druskininkus esančius ežerus. Lelijos viduryje vaizduojama ranka - žmogaus prisilietimo simbolis - reiškia, jog pas mus paslaugos atliekamos natūraliai, be mechaninio įsikišimo".

"SPA Vilnius Sana" – vienintelis centras Lietuvoje, atstovaujantis garsiąjai kompanijai "Elemis", kurios kosmetika ir sukurtomis procedūromis džiaugiasi pasaulio garsenybės Angelina Jolie, Victoria ir Deividas Beckhamai, Nicole Kidman. SPA centras, neseniai pristatęs pirmąjį Lietuvoje sveiko maisto SPA barą, šiais metais klientams žada dar daugiau naujienų. Jau vasarį pasirodys naujos SPA sveikatinimo programos moterims ir specialiai tik vyrams.

Sveikatinimo centras "SPA Vilnius Sana", 2003 m. įkurtas sanatorijos "Vilnius" bazėje, šiuo metu yra vienas moderniausių Rytinėje Baltijos pusėje. Čia veikia SPA centras, kuriame teikiama apie 150 skirtingų procedūrų, tarp kurių – masažai, kūno ir veido puoselėjimo, atpalaiduojančios procedūros, diagnostikos ir gydymo paslaugos. 4 žvaigždučių viešbutyje vienu metu gali apsistoti 352 svečiai. Konferencijų centre, kurio interjere atsispindi senovės civilizacijų motyvai, įrengta 10 skirtingo dydžio salių, vienu metu gali posėdžiauti iki 800 žmonių. Taip pat "SPA Vilnius Sana" veikia laisvalaikio centras "Atlantida" su boulingu ir biliardu. Restorane ir bare rengiami nuotaikingi muzikos vakarai, jų metu groja gyva muzika, koncertuoja profesionalūs dainininkai.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15781593sec.