Sofa Travel mažiausių kainų poilsinėmis kelionėmis prekiaus parduotuvėse "Maxima"

Kelionių organizatorius "Sofa Travel" pirmą kartą Lietuvoje siūlo rezervuoti mažiausių kainų poilsines keliones internetu ir atsiskaityti už jas prekybos tinklo "Maxima" parduotuvėse. "Sofa Travel" interneto svetainėje rezervavus kelionę bei elektroniniu paštu gavus rezervacijos patvirtinimą ir sutartį su brūkšniniu kodu, už kelionę per 36 valandas bus galima atsiskaityti bet kurioje parduotuvių "Maxima" kasoje.

"Siekiame, kad poilsis užsienyje būtų prieinamas kiekvienam, todėl nusprendėme sukurti ne tik visiškai naują mažiausių kainų poilsinių kelionių platinimo sistemą, bet ir išplėtėme atsiskaitymų už keliones tinklą. Tokiu būdu suteikėme galimybę turistams greitai ir savarankiškai įsigyti poilsinę kelionę. Džiaugiamės, kad bet kurioje prekybos tinklo "Maxima" parduotuvėje už patraukliausios kainos rinkoje kelionę kasdienio apsipirkimo metu galės susimokėti ir didmiesčių, ir atokiausių šalies miestelių gyventojai", - teigė kelionių organizatoriaus "Sofa Travel" direktorius Linas Aldonis.

Kelionių organizatorius "Sofa Travel" naujosios kelionių platinimo sistemos įvedimo metu, balandžio 17-30 dienomis, siūlys šešių tipų poilsinių kelionių kelialapius į populiariausius Turkijos ir Graikijos kurortus. Visos kelionių nakvynės bus siūlomos Lietuvos turistų jau pamėgtuose 3 ir 5 žvaigždučių viešbučiuose su pilnaverčio maitinimo tipu. Kelionių kaina svyruos nuo 1 300 iki 1 650 Lt, įskaitant mokesčius.

Pasak L. Aldonio, "Sofa Travel" balandžio mėnesį tikisi sulaukti iki tūkstančio turistų, už poilsines keliones atsiskaičiusių parduotuvėse "Maxima". "Esame tikri, kad šis kelionių pirkimo būdas taps populiarus, nes jau dabar žmonių susidomėjimas tokiomis kelionėmis viršija visus mūsų lūkesčius. Įsitikinome, kad ir kelionių agentūros pageidauja turėti paprastą, patikimą ir pigesnį produktą, todėl planuojame ir toliau investuoti į naujų, kiekvienam lietuviui prieinamų paslaugų kūrimą turizmo rinkoje. Dar šiemet pasiūlysime kelis išskirtinius kelionių produktus", - teigė L. Aldonis.

Patikimų, paprastai įsigyjamų ir pigesnių poilsio kelionių organizatoriaus "Sofa Travel" kelialapius platina 276 Lietuvos kelionių agentūros. Prognozuojama, kad šiais metais su kelionių organizatoriumi "Sofa Travel" atostogaus per 30 tūkst. turistų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15395498sec.