Kelionių organizatorius Mūsų odisėja kviečia!

Vasara. Atostogos. O tu neturi ką veikti?! Dar nežinai ką reikės atsakyti į klasės auklėtojos klausimą: “Kaip praleidai vasarą?” Tuomet būtent tau mes siūlome nepakartojamą galimybę turiningai praleisti šias atostogas ir rudenį nustebinti savo klasės draugus!

Kelionių organizatorius “Mūsų odisėja” organizuoja jaunojo gido mokyklėlę. Kviečiame tave dalyvauti ir įgyti ne tik žinių apie Lietuvos architektūrą, dailę, geografiją, kalbos kultūrą ir retoriką, bendravimo psichologiją, ekskursijos ruošimo ir vedimo pagrindus, bet ir išmokti jas praktiškai pritaikyti, vedant ekskursijas savo klasės draugams ar mokyklos svečiams. Moksleiviams baigusiems šią Jaunojo gido mokyklėlę, įteiksime pažymėjimus.

Ką tu turi daryti? Jei esi smalsus, veiklus, norintis daug sužinoti ir patirti, ateik adresu M.K Čiurlionio 15 Kaune ir užsiregistruok. Su savimi turėk mokslo metų baigimo pažymių suvestinė ir asmens dokumento kopijas.

Kas žino, gal būtent ši patirtis paskatins tave pasirinkti turizmo studijas! Tad nesnausk ir ateik išbandyti savęs naujoje ir įdomioje veikloje! Jūsų lauksime:

I pamaina: birželio 30 d. – liepos 11 d.

II pamaina: liepos 14 d. – liepos 25 d.

III pamaina liepos 28 d. – rugpjūčio 8 d.

Išsamesnė informacija tel. 867408410, mob.:869803091, www.musuodiseja.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69010782sec.