Kauno tarptautiniame oro uoste veikia Airport Travel Shop parduotuvė

Liepos 11 dieną duris atvėrė ir sėkmingai veikia Airport Travel Shop parduotuvė Kauno tarptautiniame oro uoste. Gintauto Natkevičiaus suprojektuotame moderniame ir erdviame naujajame keleivių terminale įsikūrusi parduotuvė niekuo nenusileidžia kituose šalies oro uostuose esančioms parduotuvėms kaip, beje, ir pats naujasis terminalas, kuris išsiskiria savo išvaizda ir funkcionalumu.

„Esame įsitikinę, kad mūsų parduotuvė suteiks dar daugiau spalvų ir gyvybės sparčiai augančiame antrame pagal dydį šalies oro uoste. Kauno oro uostas nuo šiol turi kiekvieno tarptautinio oro uosto atributą - modernią duty free parduotuvę“, - kalbėjo parduotuvės direktorius Darius Aldakauskas.

Praėję aviacijos saugumo ir pasienio patikrą, išvykstantys keleiviai pagaliau galės nebrangiai nusipirkti įvairiausių prekių sau, o taip pat ir lauktuvių artimiesiems. Parfumerija, alkoholiniai gėrimai, saldumynai, žaislai, suvenyrai - tai tik nedidelė dalis pasiūlos, kurią netrukus ketinama papildyti netgi lietuviškais skilandžiais ir kitais Lietuvą reprezentuojančiais produktais - tai asortimentas, kuris patenkins ir išrankiausio pirkėjo skonį. Parduotuvės darbuotojai laukiančius skrydžio kviečia užeiti į naująją parduotuvę ir garantuoja gerą nuotaiką visiems apsilankiusiems „Airport Travel Shop“.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.171978sec.