Kultūrinis gyvenimas Neries krantinėje

Kultflux – tai grupė menininkų, architektų ir šiaip entuziastingų jaunų žmonių, mylinčių meną ir Vilnių. Šią vasarą visus kviečiame dalyvauti, pramogauti, išdykauti, svajoti, mylėtis, skaityti, stebėti, medituoti ir visaip kitaip mėgautis kultūra ant Neries – KultFlux platformoje krantinėje šalia Mindaugo tilto ir Energetikos muziejaus.

KultFlux programoje – muzika, vizualieji menai, kino ir mados pristatymai, jaunųjų menininkų pasirodymai, sekmadieniniai turgūs, diskusijos ir ilgosios ketvirtadienio naktys su gyva muzika ir DJ’ais. Visa tai – daug daug veiksmo ant vandens. Taip pat - tarptautinės dizaino dirbtuvės, kurių metu bus kuriami funkciniai meno objektai Neriai. Paklaidžioti po dirbtines salas, pasvajoti išsidrėbus ant masyvių sofų, gėrėtis įspūdingais šviečiančiais plaukiojančiais objektais, išsikepti riebų kepsnį ant griliaus – visu tuo vilniečiai galės džiaugtis iki pat rudens.

Tikimės, kad mūsų iniciatyva suteiks papildomų spalvų Vilniaus kultūriniam gyvenimui ir padės atgaivinti krantinę, kadaise buvusią vienu didžiausiu miesto traukos centrų. Dar neseniai pačiame Vilniaus centre upė buvo įvairiai naudojama – vykdoma sielininkystė, maudynės, plaukiojo nedideli krovininiai ir keleiviniai laivai, netgi buvo išvystytas unikalus energijos gavybos būdas, upėje plukdant nedidelius malūnėlius.

KultFlux tikslas – padėti vilniečiams iš naujo prisijaukinti miesto upes ir išmokti pažvelgti į jas kitaip. Mūsų programa – kaip ir mes patys – linksma, atvira, demokratiška ir kintanti. Ateik, dayvauk, siūlyk savo idėjas – leiskim vasarą kartu prie Neries!

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19515395sec.