Kauno regiono TIC kviečia keliauti

Rugsėjo 5, 12, 19, 26 d. 19.00 val. „Kauno fortinė tvirtovė

Ekskursija po Kauno fortus. Jų struktūra ir pagrindinės dalys. Šioje ekskursijoje Jūs sužinosite Kauno tvirtovės istoriją: statyba, panaudojimas I pasaulinio karo, tarpukario metais bei panaudojimo galimybės ateityje. Trukmė 3 val.

Ekskursijos kaina – 29 Lt.

Rugsėjo 06 d. 08.00 val. Kviečiame į ekskursiją “Komunizmo stabai Grūto parke”

Pasižvalgykime į komunizmo stabus Grūto parke.. Vykstame per Garliavą, Prienus, sustojame Punioje ir grožimės vaizdu į Nemuną nuo piliakalnio. Važiuojant tolyn, aplankysime Merkinę – tai viena seniausių Lietuvos gyvenviečių, o Merkinės pilis minima jau nuo XIV amžiaus. Toliau atvykstame į Grūto parką. Apžiūrėję komunizmo stabus, užsuksime į Dzūkijos nacionalinį parką, kur pamatysime Ūlos akį.

Ekskursijos kaina – 85 Lt.

Rugsėjo 6, 13, 20, 27 d. 12.00 val. Visas moteris kviečiame į ekskursiją “Kaunas šypsosi moterims”!

Kaunas XX a. pradžioje buvo tituluojamas "Mažuoju Paryžiumi". Čia kunkuliavo spalvingas sostinės gyvenimas, kurio varikliu buvo žavios kaunietės, savo išvaizda, manieromis, gyvenimo būdu, neatsilikdamos nuo Vakarų Europos didmiesčių damų. "Kaunas šypsosi moterims" ekskursijos metu bus galimybė išgirsti pikantiškas istorijas iš Kauno aukštuomenės gyvenimo, susipažinti su ypatinga šibori technika sukurtais šalikėliais, padegustuoti magiško meilės gėrimo "Liubčik" bei sužinoti papuošalų paslaptis brangakmenių muziejuje. Trukmė 2 val.

Ekskursijos kaina – 25 Lt.

Rugsėjo 12, 19 d. 17.00 val. Ekskursija „Kaunas vandeny“

Kviečiame išbandyti naują maršrutą ir pailsėti po savaitės darbų. Beveik keturių valandų ekskursijoje baidarėmis – patys gražiausi miesto vaizdai nuo Kauno hidroelektrinės iki Vytauto bažnyčios. Keliautojams dar negirdėtus istorinius faktus ir legendas apie Kauną papasakos kartu plaukiantis gidas. Trukmė 3-4 val.

Ekskursijos kaina - 40 Lt.

Rugsėjo 12, 19, 26 d. 16.00 val. „Alaus kelias Kaune“!

Ekskursijos metu sužinosime, kada pradėtas gaminti alus pasaulyje ir Lietuvoje, apie jo privalumus bei trūkumus. Sužinosime, kokį alų lietuviai gamino pirmieji Europoje ir jį ragausime. Pajusime išskirtinį alaus skonį, kurį mėgsta Maskvos milijonieriai. Pamatysime, kaip gaminamas alus pagal kompiuterizuotą ir kitokią technologiją. Pamatysime, kaip atrodo alaus Dievas ir pats mažiausias pasaulyje bokalas bei įdomią bokalų kolekciją. Sužinosime, kur alų gėrė Didžiosios Britanijos lordai, NATO generalinis sekretorius D. Robertsonas, FIFA viceprezidentas M. Platinis, buvęs Rusijos premjeras E. Primakovas ir kiti žymūs žmonės. Pabaigoje - ekskursija ir degustacija vienoje seniausių, nuo 1866 m. įkurtoje, Lietuvos alaus daryklų, kuri išsiskiria savo unikalia technologija ir gaminamo alaus skoniu. Trukmė daugiau kaip 3 val.

Ekskursijos kaina – 42 Lt.

Rugsėjo 13 d. 08.00 val. Ar matėte Stumbrus iš arti?

Ar matėte Stumbrus iš arti? Jei ne, tai siūlome vykti į Pašilių stumbryną. Nuo Kauno pilies važiuosime greta Nevėžio upės, sustosime prie paminklo Dariui ir Girėnui Babtų miestelyje. Toliau nei nepajusite kaip atsirasime Kėdainiuose. Kuo žymūs Kėdainiai? Sakote agurkais? O ar žinote, kad juose yra didikų Radvilų sarkofagai? O ir senamiestis pagražėjęs. Pasivaikščioję - vėl į kelionę, kur susitinkame su stumbrais, tokiais pačiais, kokie gyveno dar Vytauto laikais.

Ekskursijos kaina – 85 Lt.

Rugsėjo 20 d. 08.00 val. Kviečiame aplankyti senąsias Lietuvos sostines!

Vilniuje aplankysime Katedros požemius, senamiestį, pakilsime į Gedimino kalną nauju keltuvu. Išvykę iš sostinės, pasuksime į Europos parką, po to į kitas sostines – Kernavę; Trakus, kuriuose pamatysime Dievo motinos gimimo cerkvę, stebuklingąjį Mergelės Marijos paveikslą, koplytstulpį šv. Jonui Nepomukui na ir būtinai Salos pilį.

Ekskursijos kaina – 67 Lt.

Rugsėjo 27 d. 08.00 val. Kviečiame į Biržus! Ekskursija „Senolių alus“

Aplankome Daugyvenės istorinį draustinį, Burbiškio dvarą, Kleboniškį, Pasvalyje – Balsių vandens malūną, Biržus, kur pabuvosime tvirtovės muziejuje, degustuosime Panoro ar Rinkuškių daryklos alų.

Ekskursijos kaina – 88 Lt.

Senjorams ir vaikams iki 12 m. - nuolaida 7 %

Išansktinė registracija būtina.

Kauno regiono turizmo informacijos centras

Laisvės al. 36, tel. 32 34 36, [email protected]

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15333009sec.