Startuoja naujas internetinis puslapis kokteilių mėgėjams

Rugsėjo viduryje alkoholinių gėrimų gamintoja UAB “ITAINA” pristatė naująjį internetinį tinklapį www.itaina.lt. Jame putojančio vyno, vermutų, brendžio ir kitų gėrimų mėgėjai suras ne tik pagrindinę informaciją apie bendrovės gaminamą produkciją, bet galės daugiau sužinoti apie alkoholinių gėrimų kilmę, jų kategorijas, kitų įdomių faktų bei surasti įvairių kokteilių receptų.
Naujoji internetinė svetainė ypatinga tuo, kad vartotojui siūlo ne tik galimybę susipažinti su gaminama produkcija, bet atrasti ir naujus alkoholinių kokteilių receptus, kurie pateikiami specialioje tinklapio skiltyje. “Stengėmės parinkti įdomius, bet tuo pačiu kuo paprastesnius kokteilius, kad jų paruošimas nereikalautų ypatingų įgūdžių ar pasiruošimo bei nesukeltų didesnių sunkumų vartotojui. Tai tiesiog patarimas, kaip įdomiau ir originaliau vartoti mūsų gėrimus”, - teigia UAB “ITAINA” direktorius Sigitas Zaikauskas.
Pasak įmonės direktoriaus, ankstesnė internetinė svetainė buvo labiau skirta partneriams nei galutiniams vartotojams, joje buvo pateikiama tik informacinė medžiaga apie bendrovę ir jos gaminamus produktus. Orientuodamasi į tikslinę auditoriją “ITAINA” sukūrė visiškai kitokią internetinę erdvę – dabartiniame tinklapyje siekiama visą informaciją apie gėrimus, jų kategorijas, vartojimo kultūrą pateikti per įvaizdžio prizmę, kuri atskleidžia gaminamų produktų cahrakterius.
“Mūsų produkcijos vartotojų segmentas yra pakankamai jaunas, todėl atsižvelgdami į šios grupės poreikius, gyvenimo būdą ir elgseną, nusprendėme eiti kartu ir originaliai pateikti išsamią informaciją apie mūsų produktus bei produktų kategorijas internetinėje erdvėje”, - kalba S. Zaikauskas apie internetinės svetainės atnaujinimo priežastis.
Pirmoji privataus kapitalo alkoholinių gėrimų gamykla "ITAINA", įkurta 1995 m., specializuojasi vyno produktų gamyboje, gamina putojančius vynus, vermutus, brendį bei tradicinius lietuviškus alkoholinius gėrimus - trauktines ir starką. Didžioji dalis pagamintos produkcijos atitenka Lietuvai, likusi dalis eksportuojama į Pabaltijo šalis ir Jungtines Amerikos Valstijas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28122091sec.