Prasideda pirma tarptautinė turizmo paroda Internete [1]

Pirmadienį spalio 27d. prasideda pirmoji tarptautinė internetinė kelionių ir laisvalaikio paroda. Jau dabar paroda yra prieinama plačiai lankytojų auditorijai. „Travel Expo“ paroda skirta besidomintiems kelionėmis ir įdomiu laisvalaikio praleidimu. Ši paroda naujas įvykis, nes suteikia lankytojams galimybę aplankyti stendus bei tiesiogiai pabendrauti su parodos dalyviais. Paroda apima turizmo sferą visose Baltijos šalyse ir Suomijoje bei veikia vienu metu visose šiose valstybėse.

„Online expo“ projektas buvo pristatytas ir pradėtas šių metų liepos mėnesį. Tai analogų neturintis projektas – teminės parodos internetu. Pirmoji paroda „Travel Expo“ truks dešimt dienų spalio 27 – lapkričio 5 dienomis. Šiomis dienomis kiekvienas interneto prieigą turintis asmuo galės apžiūrėti stendus iš visų projekte dalyvaujančių šalių (Lietuva, Latvija, Estija, Suomija). Apsilankę tinklapyje www.onlineexpo.lt raste turizmo ir laisvalaikio sferas atstovaujančių kompanijų stendus.

Pasak „Online expo“ direktoriaus Pauls Upeniaks: „dalyviams aktualiausia buvo galimybė pristatyti savo prekes ir paslaugas esant bet kuriame pasaulio taške“

 

Tarptautinis lygmuo bei internetinė erdvė pritraukia naują klientų auditoriją, kurios neįmanoma pritraukti į įprastas parodas. Savaime aišku, kad dalis lankytoju negalvoja šiuo metu keliauti, tačiau apsilanko parodoje iš smalsumo. Gal būt tai ir yra įdomiausia, juk paroda suteikia galimybe bendrauti tiesiogiai dalyviams ir lankytojams. Tokiu būdu galima pritraukti visiškai naujų klientų ratą, kurie nesilanko tradicinėse parodose“- sako Upeniaks.

Paroda „Travel Expo“ labai patraukli ir dėl paprastų dalykų – čia niekada nėra spūsčių, nereikia pirkti bilietų ir kitų tradicinėms parodoms būdingų dalykų. Lankytojai turi galimybę dalyvauti aukcionuose, apklausose, loterijose, pasinaudoti akcijomis bei ypatingais pasiūlymais. Bus galimybė rasti darbą ar praktikos pasiūlymų.

Tai pirmoji tokia paroda internetu. Iki metų pabaigos įvyks dar vieną teminė internetinė paroda „Įranga ir internetas“. Kitais metais laukia dar daugiau parodų skirtingomis temomis bei gerokai išsiplės šalių dalyvaujančių projekte ratas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 Ieva 11/02/2008 14:21 Manau labai sveikintina ir sauni idėja. Tik gaila, kad bent jau Lietuvoje mažai išpopuliarinta..
Na tik pirmoji, tikėkimės ateityje apie parodas internete žinosime visi.


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17809892sec.