Paskelbtas konkursas dėl europinės vėžės geležinkelio „Rail Baltica“ projektavimo darbų

Gruodžio 8 d. AB “Lietuvos geležinkeliai“ paskelbė tarptautinį konkursą pirkti projekto „Rail Baltica“ europinės vėžės geležinkelio atkarpos Lietuvos/Lenkijos valstybių siena- Marijampolė (40.0 km ilgio) teritorijų planavimo dokumentų ir techninio projekto rengimo paslaugas.

Tai reiškia, kad prasidėjo praktiški įgyvendinimo darbai vieno iš prioritetinių Europos Sąjungos projektų – europinės vėžės geležinkelio „Rail Baltica“, sujungsiančio Lietuvą ir kitas Baltijos šalis su Vakarų Europos šalimis. Projektas dalinai bus finansuojamas Bendrijos finansinės pagalbos transeuropinių transporto tinklų plėtros projektams (TEN-T) fondo lėšomis. Konkursantų dokumentai priimami iki kitų metų sausio 23 d., o sutarties įgyvendinimas turi būti užbaigtas 2009 m. rusėjo 1 d.

Konkurso dalyvis turės parengti teritorijų planavimo dokumentus ir statinio techninį projekto dokumentus, kurie aiškiai atskleistų statytojo sumanymą. Vienas pagrindinių sutarties pasirašymo kriterijų – mažiausia kaina.

Taip pat reikalaujama, kad pretendentas turėtų geležinkelių projektavimo praktikos – turi būti įvykdęs ne mažiau trijų panašių sutarčių, įskaitant teritorijų planavimo dokumentų parengimą, inžinerinių tyrinėjimų, projektavimo transporto infrastruktūros srityje. Būtina sąlyga konkurso dalyviui - turėti atitinkamos kvalifikacijos ir patirties vadovaujančius darbuotojus ir asmenis, atsakingus už sutarties vykdymą. Taip pat reikalingos ir licenzijos atlikti geodezinius, topografinius bei kartografinius darbus, rengti žemės sklypų formavimo ir pertvarkymo bei žemės paėmimo visuomenės poreikiams projektus.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41377091sec.