"McDonald‘s" suteikia galimybę vaikams lydėti Europos futbolo įžymybes

Pirmą kartą Lietuvos vaikai galės laimėti ypatingą prizą – 2008 metų Europos futbolo čempionato metu žengti į stadioną kartu su geriausiais Europos futbolininkais. Šią unikalią galimybę vienam iš savo mažųjų lankytojų suteiks "McDonald‘s" restoranai, kuriuose nuo vasario 22 d. iki balandžio 4 d. vyksta žaidimas "Į stadioną su žvaigžde" (angl. Player Escort). Birželio 26 d. Austrijos sostinėje Vienoje laimingasis vaikas į aikštę lydės pusfinalio varžybų žaidėjus.

Žaidime savo sėkmę galės išbandyti kiekvienas 6 – 10 metų amžiaus vaikas, "McDonald‘s" restoranuose perkantis vaikišką rinkinį "Happy Meal". Daugiau kaip mėnesį truksiančiame žaidime vaikams tereikės užpildyti specialų kuponą ir įmesti jį į žaidimo urną bet kuriame "McDonald‘s" restorane. Užpildytų kuponų skaičius vienam vaikui nėra ribojamas, o žaidimo laimėtojas bus išrinktas burtų keliu balandžio 10 d., 11 val. "McDonald‘s" restorane, Gedimino pr. 15, Vilniuje.

"Žengti koja kojon kartu su geriausiais Europos futbolininkais ko gero svajoja ne vienas. Mūsų žaidimo nugalėtojas galės patirti nepakartojamų įspūdžių – stadiono gausmą, sukeliamą dešimttūkstantinės sirgalių minios ir iškilmingas varžybų pradžios akimirkas. Džiaugiamės, galėdami suteikti šią galimybę jauniesiems mūsų svečiams", - sakė "McDonald‘s" rinkodaros vadovė Baltijos šalims Virginija Girulska.

Pasak jos, laimėtoją į čempionatą galės lydėti vienas iš tėvų ar globėjų, kuriam taip pat bus apmokėtos visos su kelione susijusios išlaidos ir bilietas į rungtynes. "Žaidėjų palydos" programoje dalyvausiantys vaikai varžybų išvakarėse žais draugiškas futbolo rungtynes tarpusavyje, vaišinsis "McDonald‘s" restoranuose, dalyvaus kitose pramogose, taip pat bus apdovanoti specialiais sertifikatais ir čempionato atributika.

"McDonald‘s" yra oficialus Europos čempionato rėmėjas ir partneris, o nuo 2002 m. Pasaulio futbolo čempionato Japonijoje ir Pietų Korėjoje vykdo "Žaidėjų palydos" programą, kuri yra sulaukusi didžiulio populiarumo visame pasaulyje. Šiais metais geriausius Europos futbolininkus viso čempionato metu į aikštę lydės 682 vaikai, atrinkti iš 24 Europos valstybių.

Didžiausiam pasaulyje greito aptarnavimo restoranų tinklui "McDonald's" priklauso daugiau nei 30 tūkst. restoranų 121 pasaulio šalyje. Kiekvieną dieną šiuose restoranuose apsilanko per 50 mln. žmonių. Šiuo metu Baltijos šalyse yra 19 "McDonald's" restoranų – po 6 Lietuvoje ir Latvijoje, 7 - Estijoje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18909192sec.