Lietuvos verslininkai Sočyje domėjosi olimipiniais objektais

Lietuvos ambasados Rusijoje iniciatyva Lietuvos verslininkų, savivaldybių administracijos vadovų ir Lietuvos olimpinio komiteto delegacija vasario 25-29 dienomis lankėsi Sočyje (Krasnodaro kraštas) ir Maskvoje, kur susipažino su 2014 metų žiemos olimpiados infrastruktūros statybos planais ir tarėsi dėl galimo bendradarbiavimo.

Sočyje verslo misijos dalyviai su miesto valdžios atstovais svarstė lietuviškų įmonių įsitraukimo į statybų verslą ir kurorto ilgalaikės plėtros programą galimybes. Verslininkai domėjosi investiciniais projektais ir investicine aplinka, dalijosi žiemos turizmo ir sporto kompleksų, sanatorijų, gydyklų statybų ir eksploatavimo patirtimi.

Lietuvos verslininkai aplankė ir šiuo metu labiausiai išplėtotą žiemos sporto objektą Krasnaja Poliana.

Susitikime su Rusijos olimpinio komiteto pirmuoju viceprezidentu Viktoru Chotočkinu Lietuvos delegacijos nariai kalbėjo apie pasirengimą Pekino olimpinėms žaidynėms ir Sočio žiemos olimpiadai, svarstė galimybę Lietuvos olimpiečiams išbandyti Sočio sporto objektus rengiantis 2014 metų žiemos sporto žaidynėms.

Po susitikimų su Rusijos verslo ir olimpinio komiteto atstovais Lietuvos ambasadoje Maskvoje vyko diskusija su Rusijos turizmo operatoriais apie įvažiuojamojo ir rekreacinio turizmo Lietuvoje plėtrą.

Misijos programą finansavo Lietuvos ambasada Rusijoje ir Lietuvos ūkio ministerija.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19136596sec.