Vienos oro uostas domisi bendradarbiavimu su Lietuvos tarptautiniais oro uostais

Gegužės 19 d. Susisiekimo ministerijoje viešėję Vienos (Austrija) tarptautinio oro uosto atstovai domėjosi galimybėmis bendradarbiauti su Lietuvos oro uostais. Lietuvos civilinę aviaciją ir tarptautinių oro uostų plėtros planus svečiams pristatė Susisiekimo ministerijos sekretorė Liudmila Zumerienė bei Civilinės aviacijos administracijos ir VĮ „Oro navigacija“ atstovai.

Vienos tarptautinio oro uosto direktoriaus Michaelo Fazeko teigimu, šiuo metu Austrija ypatingą dėmesį skiria skrydžių plėtrai į Rytų ir Pietų Europos šalis, todėl yra suinteresuota bendradarbiauti su Lietuva.

Ministerijos sekretorė L. Zumerienė supažindino svečius su šalies tarptautinių oro uostų plėtros planais ir perspektyvomis. Jos manymu, Lietuvai ir Austrijai būtų naudinga bendradarbiauti rinkodaros srityje, siekiant į abiejų šalių oro uostus pritraukti daugiau skrydžių operatorių. Dvišaliais susitarimais būtų galima užtikrinti palankesnes skrydžių organizavimo sąlygas.

Susitikime sutarta, kad artimiausiu metu abi šalys išnagrinės bendradarbiavimo galimybes ir pateiks viena kitai konkrečius siūlymus.

Susipažindami su Lietuvos oro uostais, svečiai jau lankėsi tarptautiniame Vilniaus oro uoste, šiandien dar ketina aplankyti ir Kauno oro uostą.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.706043sec.