Britų svečiams - arbata ir sausainiai

Pradėjus įgyvendinti naujuosius britų valdžios planus paversti šalia svetingesne ir patrauklesne turistams, nuspręsta, kad kiekvienas, kuris atvyks į šalį „oro keliu” atvykimo salėje galės nemokamai pasivaišinti arbata ir sausainiais. Akcijos iniciatoriai, prekybos centrų Waitrose savininkai, mano, kad toks keliautojų priėmimas padės lengviau pamiršti ilgus skrydžius ir niūrias oro sąlygas Didžiojoje Britanijoje.

Waitrose atstovai įtikino BAA kompaniją, kuri valdo britų oro uostus, - lapkritį vyks šių vaišių arbata ir sausainais eksperimentas Londono – Hitrow oro uosto penktajame terminale. Per savaitę terminalo salėje kasdien bus išdalinta po 5 tūkstančius arbatos puodelių. Šią iniciatyvą parėmė ir tūrizmo agentūra VisitBritain, kuri įtraukė į šią akciją visus Jungtinės karalystės oro uostus siūlydama ne tik arbatą, bet ir arbatą su pienu – tipišką anglų gėrimą.

Kol kas didžiausia akcijos organizatorių problema yra išsiaiškinti, kurie sausainiai turi giliausias angliškas tradicijas. Waitrose siūlo „Garibaldi” (sausainis, kuris susideda iš dviejų plonų biskvitinių plokštelių, perteptų serbentų uogiene.) arba „bourbon” (tamsaus šokolado pyragaitis). Ši akcija vertinama dvejopai, - kai kurie pabrėžia, kad vargu ar bus nudžiuginti tie svečiai, kurių kažkur toli dar laukia „jų labai brangi šalis”.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12060499sec.