Siūlo geriausias apres-ski vietas

Britu leidinys Telegraph pasiūlė savo skaitytojams įdomų kalnų slidinėjimo kurortų reitingą. Naujajame tyrime buvo klausiama apie geriausias slidinėjimo vietas ir geriausią gastronominį aptarnavimą šalia trasų. Pirmą poziciją užima Šveicarijos kurortas Cermats, nes autorių nuomone, čia gastronominė pasiūla yra geriausia, tačiau vienintelis minusas – brangu. Geriausias restoranas apklaustųjų nuomone yra Zum See.

Po to seka italų kurortas Courmayeur ir jo restoranas Giacomo’s Rifugio Maison Vieille. Trečią poziciją užima Prancūzijos kurortas Megève, kur pietauti galima mėgaujantis gražiais kalnų vaizdais. Ketvirtą vietą skaitytojai skyrė kanadiečių Britų Kolumbijos provincijos kurortui Kicking Horse ir jo restoranui Eagle’s Eye, kuris yra vienas geriausių restoranų Šiaurės Amerikoje.

Toliau seka šveicarų kurortas Sankt Morica su restoranu Mathis Food Affairs, italų kurortas Sauze d’Oulx, kuriame galima paragauti puikių gėrimų.

Tuo tarpu austrų kurortuose Išgle ir Mairhofene nebus liūdną kiaurą parą, o Šveicarijos kurorte Verbje dėmesys skiriamas klubams. Kurortas Pas de la Casa, kuris yra Andoroje, apibūdinamas kaip gera vieta linksmybėms ir ekstremaliam slidinėjimui. "aprs-ski": siūlo aktyvų kalnų slidinėjimą + romantišką, kultūrinę ar triukšmingą poilsį po slidinėjimo. Pasidalinkite mintimis ir Jūs įrašydami savo komentarus langelyje, - kuriose vietose geriausia slidinėti, skaniai pavalgyti ar pailsėti kultūrinėje aplinkoje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21831608sec.