Londono gatvėmis kursuos ateistų autobusai

Didžiosios Britanijos sostinės gyventojai ir svečiai turės galimybę važiuoti autobusais, ant kurių bus užrašas: Gali būti, kad Dievo nėra. Nepergyvenk, džiaukis gyvenimu There's probably no God. Now stop worrying and enjoy your life). Šie autobusai pradės kursuoti 2009 metų sausį.

Akcijos organizatoriai, kurie įsitikinę savo tikslo svarbumu, pripažįsta, kad šis moto skamba nerūpestingai ir linksmai. "Ateistai nori šiuolaikinės šalies, o mes norime šiuolaikinių mokyklų ir valdžios,“- taip teigia viena iš organizatorių, žurnalistė Erian Šerin, kuri pradėjo rinkti lėšas ateizmo reklamai po to, kai pastebėjo religinio turinio reklamą, kurioje buvo kalbama apie pragaro kančias visiems, kurie nepripažįsta krikščionybės. Akcijos įgyvendinimui reikia 5,5 tūkstančio svarų sterlingų (~10 tūkstančių JAV dolerių). Tačiau bendroji suaukotų lėšų suma per pirmąjį rinkimo etapą pasiekė beveiki 48 tūkstančius svarų (~95 tūkstančius JAV dolerių). „Likę” pinigai bus panaudoti pratęsiant akciją ir išplečiant jos tikslus. Reikia pabrėžti, kad ši reklama buvo priimta visai ramiai, nes septyni iš dešimties britų save laiko krikščionimis.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 30.06.2024 - 07.07.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.63778806sec.