Kuris mobilus telefonas labiausiai tinka fotografuoti kelionėse?

Daug oro bendrovių vis labiau stengiasi sumažinti bagažo dydį, kurį galima pasiimti su savimi be papildomo mokesčio. Taip pat ir kelionių automobiliai šiais ekonominių sunkumų laikais tampa mažesni siekiant sumažinti degalų sąnaudas. Todėl daugeliui keliaujančių dažnai tenka mažinti savo kelionių krepšius. Vienas iš tokių daiktų yra fotoaparatas, – modernieji telefonai puikiai atlieka paprasto skaitmeninio fotoaparato funkciją.

Pavyzdžiui, moderniuoju ‘’cyber-shot’’ Sony Ericsson telefonu su 8,1 megapikselių kamera ir ksenono blykse galima fotografuoti naktį ir gauti geros kokybės nuotraukas. Galimybė 16 kartų pritraukti leidžia fotografuoti ir tolimus objektus. Jo kaina siekia apie 590 eurų.

Mobiliuoju telefonu, kurį siūlo Google G1, su 3,2 megapikselių kamera galima daryti geros kokybės nuotraukas, kurias galima apžiūrėti 320x480 pix ekrane. Nuotraukas galima internetu nusiųsti į bet kurį pasaulio kampelį. Jo kaina 450 eurų.

Nokia modelis N96 su 5 megapikselių kamerą ir Zeiss objektyvu pajėgus daryti geros kokybės nuotraukas ir MPEG-4-VGA super video filmukus. Taigi nebereikia ne tik fotoaparato, bet ir video kameros. Apytikrė kaina 549 eurai.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.16642499sec.