Tarp Londono taksi įsiplieskė karas

Juodieji Londono taksi laikomi geriausiais pasaulyje, tačiau didelę konkurenciją sudaro nuo 2002 metų į šį verslą atėję modernūs taksi (Minicabs) su navigacijos ir rezervavimo sistemomis. Ši konkurencija kelia problemų “seniesiems taksi”. Londono gatvėse keleivius gali imti tik juodieji taksi, tačiau minicabs galima išsikviesti telefonu arba internetu. Sms žinute modernieji taksi praneša apie atvažiavimo laiką. Šių taksi skaičius Londone išaugo iki 50 000, o tai yra dvigubai daugiau nei juodųjų taksi.

Populiarųjį maršrutą - Hitrow oro uostas - Londono centras - aptarnauja tik juodieji taksi, tačiau oro bendrovės nori pritraukti ir minicabs, o tai kelia didelį juodųjų taksi nepasitenkinimą. Legendiniai taksi jau vasarį surengė protesto demonstracijas, tačiau negailestinga konkurencija miesto gatvėse tęsiasi iki šiol. Juodieji taksi filmuoja minicabs, kurie nelegaliai ima keleivius miesto gatvėse, ir šią filmuotą medžiagą patalpina internete kaip pretekstą skundui. Vietinėje spaudoje pranešama ir apie vandalizmo atvejus. Ekspertai mano, kad tradiciniai Londono taksis po truputį praranda savo pozicijas, kadangi klientai renkasi modernesį ir patogesnį aptarnavimą pasinaudodami naujausiomis komunikacijos technologijomis.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 30.06.2024 - 07.07.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99695802sec.