Turistams savo duris atvėrė George Washington Masonic Memorial

Turistų, besilankančių JAV, laukia puiki galimybė apsilankyti masonų memoriale - George Washington Masonic Memorial, esančiame Aleksandrijoje, Virdžinijos valstijoje. Pasirodžius dokumentiniams filmams iš serijos „Nacionalinės vertybės” (National Treasure) ir Deno Brauno knygoms, JAV didelio dėmesio pastaruoju metu susilaukė frankomanija. Daug garsių Amerikos politikų - Bendžaminas Franklinas ir Džordžas Vašingtonas ir kt.- buvo šio masonų ordino nariai. Išaugus turistų susidomėjimui masonų tradicijomis, masonų ordino nariai nusprendė atverti turistams masonų memorialo, pastatyto 1920 metais, duris.

Keturiskart per dieną gidas veda nemokamas ekskursijas po šį memorialą. Įvedama net į tokias vietas, kurių iki šiol nebuvo mačiusi žmogaus akis.

Ekskursantai sužinos daug senovės dalykų: apie ‘tautos tėvus’, Vašingtono plaukų sruoga, ‘mirties laikrodį’, kuris buvo miegamajame prezidento mirimo akimirka ir būtent tada buvo sustabdytas.

Memoriale vyksta įvairios parodos, supažindinančios su ordino istorija. Taipogi galima užsiropšti ir bokšto viršūnę, iš kurios atsiveria Kolumbijos vaizdai.

Ekskursijos vedamos kasdien, išskyrus šventines dienas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21704197sec.