Moterys linkusios mažiau paliekti arbatpinigių nei vyrai

Portalo HRS.de apklausa rodo, kad moterys linkusios mažiau paliekti arbatpinigių nei vyrai. Nuostabiausia tai, kad žmonės, kurie vyksta į verslo keliones, yra šykštesni už paprastus turistus.

Vokiečiai, kaip visiems žinoma, nepasižymi itin dideliu dosnumu. Galima sakyti, kai kalbama apie arbatpinigius. Tik 60% viešbučių rezervavimo portalo HRS atlikto tyrimo respondentai teigia, kad arbatpinigius palieka tik už kokybiškas paslaugas.

Arbatpinigių klausimą skirtingai sprendžia tiek vyrai, tiek moterys. Iš 81% nuolatinių viešbučio klienčių, namų tvarkytojoms palieka tik 1 eurą per dieną ar net mažia arbatpinigių, tuo tarpu 34% vyriškos lyties atstovų palieka 2 eurus ar daugiau.

HRS analizė parodė, kad 9% respondentų pripažino, kad išvis nėra palikę arbatpinigių. Tuo tarpu verslo keliautojų tarpe pasitaiko tokių šykštuolių net 16%. Apskritai, privatūs turistai yra daug dosnesni nei verslo keliautojai. Panašūs skirtumai yra pastebimi ir tarp amžiaus grupių. JaunesnI svečiai palieka mažiau arbatpinigių.

Papildoma informacija: www.hrs.de  

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14014387sec.