Pigiausia verslo klasės skrydžių alternatyva yra Premium klasė

Nors oro linijų bendrovės išgyvena krizės laikus, jos nepaliauja siūlyti naujoves. Siūlomi naujos klasės skrydžiai, kurie yra patogesni už ekonominės klasės skrydžius ir pigesni už verslo skrydžius. Tokie bilietai įgauna paklausą.

Daugelis bendrovių darbuotojų jau seniai nebevyksta į konferencijas verslo klase - ekonominė krizė žymiai sumažino bendrovių biudžetą. Tačiau atrodo, kad daugeliui nepriimtina iš karto pereiti prie neįprastasios ekonominės klasės. Paaiškėjo, kad tokiems klientams siūloma alternatyva - Premium klasė. Šios klasės patogumai ir kaina svyruoja tarp verslo ir ekonominės klasės teikiamų paslaugų. Tai reiškia, kad ši klasė siūlo daugiau erdvės jūsų kūnui ir prabangesnius pietus. Kai kurios aviakompanijos naująją klasę vadina Economy Extra, Premium Voyager ar World Traveller Plus. Ši teikiama paslauga turėtų sudominti ne tik specialistus, bet ir ilgų kelionių turistus.

Naujoji klasė buvo sukurta per pastaruosius dešimt metų, tačiau tik sudėtingomis aplinkybėmis ji įgavo didelę svarbą. Pirmieji šią paslaugą pradėjo siūlyti: British Airways, United Airlines, Air New Zealand ir SAS.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91935611sec.