Ar Vašingtonui pavyks tapti seksualesniu miestu?

JAV sostinė Vašingtonas tikisi garsiosios sekso terapeutės Ruta Vestheimeri pagalbos. Miestas siekia pagerinti turizmo padėtį. Kai kalbama apie kultūrinę veiklą, Vašingtonas puikuojasi daugelyje populiariausių sąrašų viršūnėje, bet kalbant apie romantiškus renginius, Vašingtonas atsiduria priešpaskutinėje vietoje.

Dr. Ruta Vestheimere stenksis pagerinti miesto įvaizdį visą vasario mėnesį. Tam itin palanki diena -Valentino diena, kuri visame pasaulyje žinoma kaip meilės ir romantikos diena. Garsioji sekso terapeute 28 dieną svetainėje www.datenightsdc.org skelbs Vašingtono romantiškiausius aspektus. Jau šiuo metu yra paskelbta keletas pasiūlymų, kaip šauniau praleisti laiką Vašingtone: „Išeikite į gamtą, iškelkite rankas į viršų ir aš jums pažadu, kad jūs pasieksite dangų”. Kitas patarimas: „Net jei jūs esate vienišas Valentino dieną, išeikite kur nors! Aplankykite muziejų, nes būtent ten renkasi žmonės, kurie nori pabėgti nuo televizijos ir ieško kažko”.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 30.06.2024 - 07.07.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21270108sec.