Kanarų salų virtuvės ypatumai

Daugelis turistų renkasi pigiausius turistinius pasiūlymus. Tiesa, renkantis svetimą šalį, tikimasi susipažinti su šalies kulinarija. Kanarų salos taip pat savo klientus vilioja gurmaniška virtuve.

Rytų ir Vakarų Kanarų salos virtuvės vadovaujasi panašiais principais – maistas turi senas tradicijas, kurias sukūrė žemės ūkis, medžioklė ir žvejyba. Vietos virėjai teikia pirmenybę vietos produktams. Populiariausi salų patiekalai yra gaminami iš žuvies, pietinėje dalyje, kur yra derlingas slėnis, auginamos įvairios daržovės ir vaisiai.

Salose gana daug gerų restoranų, kuriuose virėjai siūlo paragauti vietinės virtuvės šedevrus.

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Naujenes novadpētniecības muzejs Augšdaugavas novada Tūrisma nodaļa
Naujenes Novadpētniecības muzejs apmeklētājiem piedāvā iespēju izzināt novada vēsturi, etnogrāfiju, dabu, iepazīt izcilus novada māksliniekus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.58388591sec.