Sankt Peterburge – Lietuviškos virtuvės savaitė

Sankt Peterburgo restorane „Marry Vanna“ sausio 31 dieną kulinariniu pristatymu prasidėjo lietuviškos virtuvės savaitė.

Kulinarinio pristatymo metu lietuviškus patiekalus gamino Lietuvos generalinis konsulas Sankt Peterburge Eitvydas Bajarūnas ir jo sutuoktinė Rita.

Restorano lankytojams buvo pasiūlyta juodos lietuviškos duonos, rūkytos mėsos, silkių su morkomis salotų, lietuviškų barščių ir vėdarų, tai pat restorane buvo papasakota apie lietuviškos virtuvės tradicijas, supažindinta su kulinarinio paveldo ypatumais.

Pradedant nuo sausio 31 dienos restorane „Marry Vanna“ visą savaitę bus galima ragauti lietuviškų patiekalų, kuriuos gamins restorano virėjai.

Sankt Peterburge jau kuris laikas veikia lietuviški restoranai „Tri peskaria“ ir „Gintaras“, kuriuose galima pasigardžiuoti lietuviškais cepelinais, „Žemaičių“ blynais ir kitais tradiciniais nacionaliniais patiekalais. Jau įprasta, kad Sankt Peterburgo parduotuvėse galima rasti lietuviškų mėsos ir pieno gaminių.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Līksnas muižas parks (Līksnas takas) TAKA
Līksnas muižas parks atrodas Augšdaugavas novadā. Braucot pa šoseju Rīga – Daugavpils, nevar nepamanīt Līksnas ainavas dominanti – Līksnas Romas | Skatīt vairāk
Ultrasonogrāfija vēderam Republikas laukuma klīnika
Ultrasonogrāfija vēderam ir viena no visplašāk izmantotajām diagnostikas metodēm mūsdienu medicīnā. | Skatīt vairāk
Luknas ezers TAKA
Luknas ezers ir iecienīta makšķerēšanas, putnu vērošanas un aktīvās atpūtas vieta. | Skatīt vairāk
Miks Galvanovskis I Roka vakars Valmieras novada Tūrisma pārvalde
13. septembrī plkst. 19.00 pie Strenču Kultūras centra aicinām uz ROKA VAKARU ar Miku Galvanovski un grupu. | Skatīt vairāk
no 10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.02805901sec.