Šaltinis: Travelnews.lt/The Times
Dienraštis Times paskelbė pačių keisčiausių pasaulio delikatesų meniu. Pirmoje vietoje – keptas tarantulas, o užsisakyti šį patiekalą galima Kambodžoje. Sakoma, kad jų skonis primena aštriai marinuotus vištų sparnelius. Patiekalo kaina ne daugiau kaip doleris.
Antrąjoje vietoje japoniška žuvis Fugu, kurios įkandimas 1250 kartų pavojingesnis nei cianidas. Rekomenduojama ragauti šio patiekalo tik itin brangiuose restoranuose, kur tikrai būsit garantuotas, kad profesionalus virėjas išvalė visus nuodus. Skonis: žuvies ir dar nelabai skanios...
Trečioje vietoje – Oratalon, tai nedidelio paukštelio patiekalas. Šis paukštelis nužudomas ir specialiai pagaminamas bei patiekiamas. Prancūzijos valdžia nutarė uždrausti paukštelių žudynes, kadangi daugiau kaip 30000 jų žūsta kiekvienais metais.
Draudžiama portale www.travelnews.lt paskelbtą informaciją perpublikuoti be Travelnews.lt redakcijos sutikimo.