Všį Kauno regiono turizmo informacijos centras

 Spalio 03 d. 12.30 val. ekskursija „Pažaislio vienuolynas – Lietuvos tūkstantmečio atspindys!“

Pažaislio vienuolynas – ne tik nuostabus baroko architektūros perlas, tai XVII a. LDK kanclerio Z.Paco įkurta vienuolių kamaldulių šventovė, menanti daugybę paslapčių... Atėję į ekskursiją sužinosite, kur buvo palaidota visa vienuolyno fundatoriaus šeima bei ką liudija slapčiausi vienuolyno rūsiai. Kokius įvykius mums pasakoja vienuolyno freskos apie Lietuvos krikštą?... Ar tikrai pagonys lietuviai nužudė pasišventusį vienuolį Brunoną, sumaniusį pakrikštyti mūsų kraštą? Kviečiame prisijungti!

Ekskursijos kaina – 15 Lt/žm. (įskaičiuota gido paslaugos, bilietai į vienuolyną).

Spalio 10 d. 10.00 val. kviečiame keliauti po žaliąjį Lietuvos smaragdą!

Aplankysite Raudondvarį (Raudondvario dvaro pastatų architektūrinis ansamblis, Raudondvario bažnyčia, klebonija), Kulautuvą (šv. Mergelės Marijos - Madonos paminklas), Paštuvą (Paštuvos bažnyčia, Paštuvos vienuolynas), Vilkiją (A. ir J.Juškų etninės kultūros muziejus, Vilkijos senosios kapinės, Ringovės piliakalnis). 6 val. autobusu.

Ekskursijos kaina – 40 Lt/žm. (įskaičiuota gido paslaugos, autobuso nuoma).

Spalio 17 d. 09.00 val. kviečiame aplankyti Panemunės pilis!

Aplankysime Raudondvarį, kuriame nuo XVII a.stovi dvaro sodyba su oranžerija, kompozitoriaus J.Naujalio gimtosios sodybos vieta, bei paminklas jam atminti, Paštuvos šv. Barboros medinę bažnyčią ir jos varpinę, Vilkiją, Seredžių, Veliuoną ir spėjama - Gedimino kapą , Raudonę (labai įspūdingas vaizdas iš pilies bokšto, Gedimino ąžuolą), Panemunės pilį, o kelionę baigsime Jurbarke - krašto istorijos muziejuje ar ant Bišpolio piliakalnio. 10 val. autobusu.

Ekskursijos kaina – 68 Lt/žm. (įskaičiuota gido paslaugos, autobuso nuoma).

Spalio 22 d. 16.00 val. ekskursija „Alaus kelias Kaune“

Ekskursijos metu sužinosime, kada pradėtas gaminti alus pasaulyje ir Lietuvoje, apie jo privalumus bei trūkumus. Sužinosime, kokį alų lietuviai gamino pirmieji Europoje ir jį ragausime. Pajusime išskirtinį alaus skonį, kurį mėgsta Maskvos milijonieriai. Pamatysime, kaip gaminamas alus pagal kompiuterizuotą ir kitokią technologiją. Pamatysime, kaip atrodo alaus Dievas ir pats mažiausias pasaulyje bokalas bei įdomią bokalų kolekciją. Sužinosime, kur alų gėrė Didžiosios Britanijos lordai, NATO generalinis sekretorius D. Robertsonas, FIFA viceprezidentas M. Platinis, buvęs Rusijos premjeras E. Primakovas ir kiti žymūs žmonės. Jūsų laukia ekskursija ir degustacija vienoje seniausių, nuo 1866 m. įkurtoje, Lietuvos alaus daryklų, kuri išsiskiria savo unikalia technologija ir gaminamo alaus skoniu. 3 val. pėsčiomis.

Ekskursijos kaina – 50 Lt/žm. (įskaičiuota gido paslaugos, degustacijos).

Spalio 24 d. 12.00 val. Jus kviečia Kauno požemių dvasia!

Siūlome unikalią galimybę pamatyti požeminį Kauną ir pajusti tikrą požemių dvasią! Jei nebijote vaiduoklių, nakvišų alsavimo, grandinių žvangesio – ši ekskursija kaip tik Jums! Pasak senovės legendų, po Kauno miesto grindiniu slypi požemių labirintas, jungiantis daugelį senamiesčio pastatų. Manoma, kad vienu iš požemių, vedančių iš Kauno pilies, nuo kryžiuočių paspruko Lietuvos Didysis kunigaikštis Vytautas su visa kariuomene. Pamatykite tai, ką matė tik išrinktieji... 2 val. pėsčiomis.

Ekskursijos kaina – 27 Lt/žm. (įskaičiuota gido paslaugos, bilietai į muziejus).

Spalio 25 d. 08.00 val. keliaujam į Dzūkiją, bet ne grybų!

Vyksime per Garliavą, Prienus, sustosime Punioje ir grožėsimės vaizdu į Nemuną nuo piliakalnio. Važiuojant tolyn, aplankysime Merkinę – tai viena seniausių Lietuvos gyvenviečių, o Merkinės pilis minima jau nuo XIV amžiaus. Apžiūrėję Grūto parką, užsuksime į Dzūkijos nacionalinį parką, kur pamatysime Ūlos akį.

Ekskursijos kaina – 70 Lt/žm. (įskaičiuota gido paslaugos, autobuso nuoma).

Išankstinė registracija būtina!

Senjorams ir vaikams iki 12 m. nuolaida – 5 %.

Grupėms virš 10 asmenų nuolaida – 10 %.

Kauno regiono turizmo informacijos centras, Laisvės al. 36, Kaunas, Tel. (+370 37) 323436, El.paštas:info@kaunastic.lt

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47207999sec.