Pakilo pirmasis kelionių organizatoriaus TUI Baltics lėktuvas į Antaliją

Šiandien, balandžio 4-ą dieną TUI Baltics sėkmingai pradėjo savo 2019 metų vasaros sezono skrydžius – iš Vilniaus oro uosto pakilo pirmasis lėktuvas į Antaliją. Kelionių organizatorius užsakomuosius skrydžius į Turkiją vykdo su Onur Air aviakompanija.

"Oficiali sezono pradžia Turkijoje – balandžio 15 diena, bet jau dabar didžioji dalis viešbučių yra pasiruošę priimti turistus. Puikus pavasariškas oras, šildomi baseinai, ekskursijos, pasivaikščiojimai ar pasivažinėjimai dviračiais, atsipalaidavimas SPA centruose ir daugybė kitų pramogų Jūsų jau laukia Turkijoje“- sakė TT Baltics generalinis direktorius Ričardas Nosevičius.

Pirmiesiems keliautojams kelionių organizatorius TUI Baltics Vilniaus ir Antalijos oro uostuose paruošė malonių staigmenų, tiek suaugusiems, tiek ir vaikams.

Lietuvių pamėgta Turkija ir toliau išlieka populiariausia vasaros kryptimi. Dažniausiai atostogauti čia vyksta šeimos su vaikais. Kelionių organizatorius TUI Baltics suteikia galimybę poilsiauti pasaulyje jau žinomuose viešbučiuose, tokiuose kaip TUI Fun&Sun, TUI Day&Night, TUI Magic Life ir kituose.

TUI Fun&Sun - poilsio koncepcija šeimų su vaikais atostogoms. Mažiesiems – tai dienos pilnos nuotykių, o tėvams – galimybė atsipalaiduoti. Fun&Sun viešbučiai savo poilsiautojams gali pasiūlyti puikius paplūdimius, gerą aptarnavimą ir maitinimą, bei kainos ir kokybės santykį.

TUI Day&Night – poilsio koncepcija jauniems ir aktyviems. Pramogos nuo ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro, įvairūs restoranai ir barai, dirbantys su Ultra viskas įskaičiuota maitinimo sistema.

Vasaros sezono metu planuojama daugiau kaip 250 skrydžių, iš kurių daugiau nei 200 įvykdys turkų aviakompanija "Onur Air” – pagrindinis TUI Baltics skrydžių partneris 2019 metų vasarą. Aviakompanija turi daugiau nei 20 Airbus lėktuvų А320, А321 ir А330, taip pat nuosavą lėktuvų techninio aptarnavimo centrą - Onur Air Technics.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienas  un skolēnu brīvdienas Estravel Latvia
Atpūta svētkos un skolēnu brīvlaikā - īsie ceļojumi un atpūta tepat Tartu ar izklaides programmu. Nepalaidiet garām, jo vietas kūst! | Skatīt vairāk
no 222 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 25.03.2024 Juris Pavītols un Matīss Pavītols Valmieras TIC
24.martā plkst.16.00 kultūrtelpā Akustika rokgrupas “Līvi” dibinātājs Juris Pavītols kopā ar dēlu Matīsu Pavītolu sniegs akustisku koncertu. | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.02.2024 - 23.03.2024 KRAUZE pret KRAUZI - Sarunu vakars Jaunmoku pils
23. martā pl. 19.00 Jaunmoku pilī iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru “Krauze pret Krauzi". | Skatīt vairāk
no 15.00 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64897704sec.