Vandens šventė prie Rėkyvos ežero dovanos gausybę pramogų ir atrakcijų

2019 m. liepos 20 d., šeštadienį, 13 val. Rėkyvos ežero pakrantėje (Poilsio g.) vyks tradicinis vasaros renginys – Vandens šventė prie Rėkyvos ežero. Į poilsiaujančias šeimas orientuotas renginys ir šiais metais siūlys gausybę pramogų ir atrakcijų tiek dideliems, tiek mažiems šventės dalyviams. Gyvos muzikos koncertai, sportiniai užsiėmimai, kūrybinės dirbtuvės, įvairūs žaidimai ir kitos linksmybės žada gerą nuotaiką ir aktyviai bei turiningai praleistą laiką gamtoje.

Organizatorius – Šiaulių kultūros centras, rėmėja – Šiaulių miesto savivaldybė.

Renginys nemokamas.


Vandens šventė prie Rėkyvos ežero – tradicinis vasaros renginys, buriantis šiauliečius bei miesto svečius praleisti laiką gamtoje, skatinantis šeimas laisvalaikį leisti kartu. „Vandens šventė pirmą kartą buvo organizuota prieš 20 metų. Šiandien tai yra šeimoms skirta šventė, kurioje propaguojame aktyvų ir kultūringą šeimų laisvalaikį, fizinį aktyvumą, sveiką gyvenseną ir laisvalaikį be alkoholio. Šventės programa siūlo gausią pramogų įvairovę ir kasmet pritraukia būrį šiauliečių, norinčių laisvą laiką praleisti turiningai, gryname ore“, – sako šventės organizatorė, Šiaulių kultūros centro Rėkyvos skyriaus vedėja Lina Jankauskaitė.

Kaip jau įprasta, Vandens šventė ir šiais metais bus kupina tiek pasyvios, tiek aktyvios veiklos. Norintys praleisti laiką ramiai kviečiami atsinešti savo pledą, užkandžius ir atsipūsti šeimų piknike. Norintys pasilinksminti bus kviečiami įsitraukti į energingą spalvų ir vandens mūšį – tereikia atsinešti savo vandens šautuvą ir apsivilkti šviesius marškinėlius. Šalia įprastinių šventės atrakcijų – veidukų dekoravimo piešiniais, muilo burbulų laboratorijos – šventės dalyviai bus kviečiami išbandyti „Enter VR“ virtualios realybės pramogas ir užsukti į Šiaulių visuomenės sveikatos biuro „Sveikatos palapinę“, kurioje bus galima išsitirti kūno sudėties analizatoriumi, pasikonsultuoti fizinio aktyvumo ir kitais sveikatos stiprinimo klausimais.

Kūrybiškiausieji šventės dalyviai galės dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, kuriose gamins aviamodelius kartu su meistru Vytautu Steponavičiumi, o aitvarų meistras Aidas Zaloga pamokys vaikučius ir jų tėvelius, kaip pasigaminti ir paleisti į dangų aitvarus.

Jau įprasta, kad šventės aprangos kodas – sportinis ir paplūdimio, mat šventė poilsiautojus suburia ne tik ilsėtis, bet ir sportuoti. Aktyvaus poilsio mėgėjai bus kviečiami išbandyti sporto klubo „SunCity CrossFit“ parengtą „Sporto iššūkį“ ir užsiimti vandens aerobika kartu su instruktore Jurga Mikelioniene. Na, o jei šventės dieną bus nepalankus oras ar per šaltas vanduo, organizatoriai ragina neišsigąsti – instruktorė ves funkcines treniruotes. Sportiniai užsiėmimai vyks 14 val. ir 15.30 val.

Šventėje taip pat skambės smagi muzika. 13 val. šventė bus atidaryta teatro „Labaiteatras“ nuotaikingu muzikiniu spektakliu-žaidimu „Aplink pasaulį 2“, kuris šventės dalyvius kvies į kelionę aplink pasaulį. Čia mažieji keliautojai patirs įvairių nuotykių, išmoks dainų ir žaidimų, taps laivo, lėktuvo kapitonais ir aplankytų šalių gyventojais.

14.30 val. šventės lankytojus linksmins Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro muzikinės grupės „Tykiai“ koncertas, o nuo 16 val. džiazo, roko, fanko ir pop stiliaus muzikos garsais užburs Krakių kultūros centro vokalinė-instrumentinė grupė „Kepti Zefyrai“.

Šventės draugai: sporto klubas „SunCity CrossFit“, Šiaulių visuomenės sveikatos biuras, Šiaulių miesto savivaldybės viešoji biblioteka.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 Laivošana Latgalē Latgale.travel
Aktīvā laivošanas sezona ir gaisā! Dodies izbaudīt piedzīvojumus Latgalē | Skatīt vairāk
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Lieldienas  un skolēnu brīvdienas Estravel Latvia
Atpūta svētkos un skolēnu brīvlaikā - īsie ceļojumi un atpūta tepat Tartu ar izklaides programmu. Nepalaidiet garām, jo vietas kūst! | Skatīt vairāk
no 222 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.478585sec.