Lietuvių turistai Egipte medikų pagalbos sulauks greičiau

Draudimo bendrovė „PZU Lietuva“ pradėjo bendradarbiauti su Egipto asistavimo kompanija „EgyCross Assistance“. Nuo šiol įvykus nelaimingam atsitikimui, kelionės draudimu apsidraudę Lietuvos keliautojai pagalbos galės kreiptis į vietos specialistus - Egipto asistavimo bendrovė konsultuos ir pasirūpins transportu iki gydymo įstaigos.

Egiptas yra populiariausia lietuvių atostogų šalis. Kelionių organizatoriaus „TezTour“ duomenimis, 2010 m. jų organizuotas keliones į šią šalį įsigijo daugiau nei 20 tūkst. turistų iš Lietuvos.

 

Pernai „PZU Lietuva“ kas ketvirtą kelionės draudimo įvykį registravo Egipte. 80 proc. įvykių buvo susiję su ūmiomis ligomis, 20 proc. - su patirtais kūno sužalojimais – traumomis. Dažniausiai turistai suserga ūmiu gastroenteritu, o susižeidžia užmynę ant jūros ežio.

Pasak draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ Asmens žalų skyriaus vadovo Giedriaus Pokvyčio, kelionėje prireikus medicinos pagalbos, papildomų sunkumų sukelia ir kalbos barjeras ar papročių skirtumai. „Bendradarbiaujame su tarptautine asistavimo kompanija Danijoje, kuri teikia asistavimo paslaugas mūsų klientams visame pasaulyje. Nuo šiol populiariausioje lietuvių atostogų šalyje turėsime vietos partnerius. „EgyCross Assistance“ darbuotojai operatyviai pasirūpins poilsiautoju, atsiųs transportą, nugabensiantį iš viešbučio ar kitos vietos į gydymo įstaigą. Egzotiškoje ir pagal kitokius papročius gyvenančioje šalyje turistams tai bus didelė pagalba“, - mano Giedrius Pokvytis.

Asmens žalų eksperto teigimu, klientui nereikės pačiam mokėti už būtinąją medicininę pagalbą – „PZU Lietuva“ su gydymo įstaiga atsiskaitys tiesiogiai. Kitas šio bendradarbiavimo privalumas – vietinis telefono numeris, padėsiantis sumažinti telefoninių pokalbių išlaidas.

„TezTour“ bendrovės viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovės Ingos Aukštuolytės vertinimu, bendradarbiavimas su vietine asistavimo kompanija palengvins ir turistų grupes lydinčių gidų darbą – jie galės operatyviau suorganizuoti pagalbą nemalonumų ištiktiems keliautojams.

Iš viso už medicininių išlaidų draudimo įvykius Egipte „PZU Lietuva“ pernai išmokėjo beveik 220 tūkst. litų draudimo išmokų. Vidutinė draudimo išmoka siekė 700 Lt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzinga Europcar
Iegūsti lielisku Pilna Servisa Līzinga piedāvajumu Nissan Qashqai bez pirmās iemaksas! | Skatīt vairāk
no 475 EUR
Atslodzes diena veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Izbaudiet vienu vērtīgu dienu, kas nāks par labu Jūsu veselībai. Ārsta konsultācija, dūņu aplikācijas, minerālūdens vanna, masāža. Programmas | Skatīt vairāk
50 EUR
Skolēnu Rudens brīvlaiks Ēģiptē Estravel Latvia
Ģimenes ceļojums neaizmirstamam brīvlaikam! Agrā rezervēšana, izdevīgi nosacījumi | Skatīt vairāk
no 566 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17973685sec.