Tebūnie naktis: ieškome savanorių

Jau tradiciniu tapusiai kultūros nakčiai Vilniuje „Tebūnie naktis!“ ieškomi savanoriai. Jų bus prašoma prisidėti prie daugiau nei 100 įvairiausių kultūrinių renginių įgyvendinimo teikiant informaciją šventės lankytojams informaciniuose centruose, filmuojant, fotografuojant, padedant įgyvendinti kultūrinius projektus ir kita.

Šiemet „Tebūnie naktis!“ vyks birželio 18 d. (šeštadienį). Norintys savanoriauti „Tebūnie naktis!“ renginiuose kviečiami pildyti anketas tinklalapyje www.kulturossavanoriai.lt. Savanoriams siūloma ne tik prisidėti prie konkretaus kultūrinio nakties renginio įgyvendinimo ar teikti pagalbą informaciniame centre, tačiau ir pasirinkti savanorystę fotografuojant ar filmuojant visus „Tebūnie naktis!“ renginius.

 

Kaip pabrėžia „Tebūnie naktis!“ organizatoriai – šiemet kultūros naktis išsiskiria atskirų projektų gausa bei tuo, kad nemažai renginių vyks po 23 val. Be to, kaip ir kasmet, idomios veiklos bus pasiūlyta ir savanoriams. Jie padės žmonėms piešti vandeniu ant Neries pakrantės šlaito, naktinėje fotostudijoje asistuos fotografams, padės surinkti konstrukciją iš santechnikos vamzdžių, dėstys žmonėms smilkalų žaidimo taisykles, kūrens laužą ir virš jo virs žolynų arbatą bei begalę kitų dalykų.

„Tebūnie naktis!“ savanorius jau antrus metus iš eilės kuruoja neformalus judėjimas „Kultūros savanoriai“. Plačiau apie judėjimą galima pasiskaityti www.kultūrossavanoriai.lt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.63914514sec.