Krepšinio kamuolys Kėdainiuose bus pasitiktas su atrakcijomis

Liepos 6-ąją Kaune startavęs žygio „Varom už Lietuvą“ kamuolys, perduodamas iš rankų į rankas, rugpjūčio 24 dieną pasieks Kėdainius iš kaimyninio Jonavos rajono, o iš Kėdainių pasuks į Ukmergę.

Krepšinio kamuolį planuojama pasitikti prie Kėdainių rajono ribos. Išradingi Kėdainių kultūros centro darbuotojai sukūrė ir kėdainietišką skanduotę, kurią skanduodami sporto sirgaliai galės pasitikti akcijos dalyvius. Vėliau kamuolys aplankys gražiausiai tvarkomą gyvenvietę - Pelėdnagius. Prie miesto ribos kamuolį pasitiks rajono meras, sporto mėgėjai, Agurkų karaliai bei piliečiai. Čia bus pasiūlyta įdomi atrakcija: pademonstruoti nepaprastą meistriškumą ir pataikyti ne į tradicinį, o į pintą krepšį.

Vėliau kamuolys keliaus J. Basanavičiaus gatve ir pasuks į senamiestį. Prie Šviesiosios gimnazijos kamuolį į Kėdainius atlydėjusiems bus įteiktos Kėdainių turizmo ir informacijos centro parengtos Jonušo Radvilos privilegijos atvykti į miestą ir išvykti iš jo.

Didžiosios Rinkos aikštėje kaip tik tą dieną 19 valandą vyks jaunimo vasaros palydėtuvių šventė ir jaunimo muzikos grupių bei atlikėjų koncertas, todėl, tikimės, kamuolys užsuks ir į šį renginį. Iš Kėdainių kamuolys pasuks į Ukmergę. Apkeliavęs visą šalį, žmonių rankų bei palinkėjimų sušildytas, kamuolys prieš pat čempionatą bus iškilmingai perduotas Lietuvos krepšinio rinktinės vyrams kaip visos tautos besąlygiško pasitikėjimo ir pagarbos ženklas.

Kėdainiečius kviečiame apsirengti trispalvės vėliavos spalvų drabužiais, pasidabinti čempionato sirgalių atributika ir rinktis nurodytose vietose bei pasitikti krepšinio kamuolį.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45237994sec.