Neringos bendruomenei padėkos koncertas

Prasidėjęs ruduo Neringos gyvenvietes pasitiko mažesniais lankytojų srautais, bylojančiais ne tik apie tai, kad baigėsi intensyvus kurortinis sezonas, bet ir kviečiantis Neringos turizmo sektoriaus atstovus, komunalinių paslaugų teikėjus šiek tiek atsikvėpti.

Atlikti tyrimai parodė, kad per metus Neringoje apsilanko apie 400 000 poilsiautojų iš viso pasaulio ir dauguma jų į mūsų kurortą užsuka vasaros mėnesiais, tampančiais tikru išbandymu visai Neringos bendruomenei.

Už tai, kad beveik 86% lankytojų yra pastovūs poilsiautojai Neringoje, turime būti dėkingi kiekvienam neringiškiui, kuris atvykstantį turistą pasitinka ir išlydi su šypsena, savo sunkiu ir atsakingu darbu kuria ne tik savo vykdomo verslo bet ir visos Neringos įvaizdį.

Nesvarbu, ar jūs nuomojate kambarį, teikiate maitinimo paslaugas, prekiaujate suvenyras, esate viešbučio aptarnaujantis personalas – kiekvienas esate Neringos dalis, atspindinti šio krašto dvasią.

Neringos savivaldybės meras Antanas Vinkus, dėkoja visiems Neringos bendruomenės nariams, įstaigoms, turizmo sektoriaus atstovams savo sunkiu ir atsakingu darbu prisidėjusiems prie sėkmingo vasaros sezono Neringoje ir rugsėjo 11 d. 18 val. visus gyventojus kviečia į Padėkos koncertą, kuriame spindės visos ryškiausios Lietuvos operos ir baleto teatro žvaigždės, bus atliekama baleto meno klasika vaidinamos ištraukos iš baletų „Gulbių ežeras“, „Karmen“, „Spragtukas“ ir kt. Koncerto vedėjas Vytenis Pauliukaitis. Koncertą organizuoja Neringos savivaldybė ir Lietuvos operos ir baleto teatras.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5667429sec.