Devyni kūrybingiausi keliautojai laimėjo svajonių komandiruotes į Europą ir Afriką

Į lietuvių itin pamėgtus Europos bei Afrikos kurortus su specialiomis jiems patikėtomis užduotimis šį rudenį vyks net devyni kūrybingiausi kelionių mėgėjai. Tokią progą jiems suteikė visą rugsėjo mėnesį vykęs konkursas „Svajonių komandiruotė“, kurio metu kelionių aistruoliai buvo kviečiami originaliai aprašyti įsimintiniausių atostogų svečioje šalyje įspūdžius. Konkurso nugalėtojus, verčiausius keliauti viena iš kelionių organizatoriaus „Novaturas“ dovanojamų kelionių krypčių, rinko speciali komisija, savo favoritams balsus atidavė ir interneto vartotojai.

Visą rugsėjo mėnesį vykusio konkurso “Svajonių komandiruotė” metu jo dalyviai siuntė savo kelionių istorijas, tikėdamiesi išvykti į svajonių komandiruotes pasirinktomis kryptimis. Devyni geriausių aprašymų autoriai iškeliavo arba artimiausiu metu išvyks į kurortus Portugalijoje, Turkijoje, Graikijoje, Ispanijoje, Egipte ir Italijoje.

„Sulaukėme daugybės išties puikių kelionių aprašymų, prikausčiusių dėmesį nuo pirmųjų žodžių, tad išrinkti geriausio kūrinio autorių ne visuomet būdavo lengva. Džiaugiamės, galėdami skatinti keliauti kūrybingus ir pažinti svetimas kultūras bei plėsti akiratį trokštančius žmones,“ – teigė „Novaturo“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Sigita Dabulė.

Kaip bebūtų, konkurso nugalėtojai į tolimus kraštus vyks ne poilsiauti, o vykdyti specialių jiems paskirtų užduočių, sako S. Dabulė. Anot jos, konkurso “Svajonių komandiruotė” tikslas buvo išrinkti originaliausius bei kūrybingiausiai rašyti sugebančius kelionių aistruolius ir pakviesti juos praleisti savaitę vienoje iš “Novaturo” organizuojamų poilsinių kelionių, pasisemti kuo daugiau įspūdžių, o grįžus juos aprašyti.

Vos mėnesį trukęs konkursas susilaukė išties nemenko keliautojų dėmesio – savo atostogų aprašymus atsiuntė daugiau kaip 60 dalyvių. Stebina ir atsiųstų tekstų įvairovė – nuo romantiškų pasivaikščiojimų kaimyninės Latvijos pajūriu iki kvapą gniaužiančių įspūdžių Aliaskoje ar Vietname. Toks susidomėjimas, pasak S. Dabulės, skatina organizatorius galvoti apie konkurso tęsinį ir galimybę į svajonių komandiruotes išsiųsti dar daugiau kelionių aistruolių.

Konkurso dalyvių rašinius visą mėnesį vertino bei nugalėtojus rinko speciali komisija, vieną iš devynių nugalėtojų išrinkti progą turėjo ir interneto vartotojai. Jų sprendimu į Turkiją savaitei vyks pasakojimo apie kelionę po dešimt Europos miestų autorė.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11764288sec.