Tarp adrenalino ir ramybės - žinios iš Berlyno ir Brandenburgo

Vokietijos nacionalinė turizmo valdyba organizuoja kelionių pristatymus trijų Baltijos valstybių sostinėse. „VisitBerlin“, „Tourism-Marketing Brandenburg“, „Steigenberger Hotel Group“ ir „AirBaltic“ pristatys jums nuostabiąją Vokietijos sostinę Berlyną, istorinį Potsdamo miestą ir niekada nesikeičiantį Brandenburgą, kur jūsų lauks begalinės verslo, atostogų ir pramogų galimybės. Lengvai pasiekiamas Berlynas bei netoliese esantys Potsdamas ir Brandenburgas puiki vieta išvykai – stulbinančios vietos visai čia pat! Po pristatymų mes kviečiame jus pietų, per kuriuos galėsite pasišnekučiuoti su reklaminės išvykos dalyviais jums įdomiomis temomis. Mes taip pat rengiame loteriją – tad nepraraskite galimybės laimėti savaitgalį Berlyne ir Potsdame!

Pristatymas su vaišėmis vyks: 2011-10-25, antradienį, 12.00 val. „Radisson Blu Lietuva Hotel“ konferencijų centre Vilniuje, Lietuvoje Registracija ir dalyvavimas yra nemokami (for press and tourism trade only).

Jeigu jums būtina išsamesnė informacija, kreipkitės:

Eva Altenburga Vokietijos nacionalinės turizmo valdybos PR agentūra

El. paštas: [email protected]

 

Eva Altenburga, Vokietijos nacionalinės turizmo valdybos PR agentūra

El. paštas: [email protected]

Telefonas: +37129209100

VISIT BERLIN

VisitBerlin – tai jūsų patikimas partneris, suteikiantis visas turizmo paslaugas sostinėje ir jos apylinkėse. Mes siūlome: apgyvendinimą ir bilietus pavieniams asmenims bei grupėms. Ekskursijų, pervežimų ir gidų užsakymas. Berlyno „WelcomeCard“ ir „Museum Pass“ kortelės. Berlyno suvenyrai, reklaminė medžiaga ir informacija apie prekių kainas.

POTSDAMAS-BRANDENBURGAS – VISKAS APLINK BERLYNĄ

Tai visų jūsų kelionių Brandenburge ir Potsdame bičiulis.
- Ekskursijos į Potsdamo pilis ir sodus.
- Išvyka valtimi per Šprėvaldo (Spreewald) draustinį.
- Teminės ekskursijos Potsdamo kino studijos šimtmečio proga ir Prūsijos karaliaus Frydricho II 300-ųjų gimimo metinių proga.
- Kambarių rezervavimas įvairių kategorijų viešbučiuose, pilyse, sanatorijose.
- Kompetentingi gidai, kalbantys jūsų gimtąja kalba

STEIGENBERGER HOTEL GROUP

„Steigenberger“ – tai vardas, reiškiantis aukščiausios klasės Europos viešbučius, išsiskiriančius neprilygstamu svetingumu ir puikiomis paslaugomis jau daugiau kaip 80 metų. Visi „Steigenberger Hotel Group“ viešbučiai, tiek tradiciniai, tiek modernūs, gali išpildyti pačius didžiausius mūsų klientų lūkesčius. Mūsų prekių ženklais „Steigenberger Hotels“ ir „InterCity Hotels“ pažymėtas viešbučių tinklas leis jums pasirinkti patogią nakvynę Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Olandijoje ir Egipte.

AIR BALTIC CORPORATION

„AIR BALTIC CORPORATION“ („airBaltic“) – tai 1995 m. įkurta akcinė bendrovė. 2010 m. „airBaltic“ pervežė daugiau kaip 3 mln. keleivių. „AirBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš visų trijų Baltijos šalių sostinių. Šiuo metu „airBaltic“ užtikrina susisiekimą su Vokietijos miestais iš Rygos (Latvija), Vilniaus, Kauno, Palangos (Lietuva) ir Talino (Estija).

germany 

VOKIETIJOS NACIONALINĖ TURIZMO VALDYBA

Jau 60 metų Vokietijos nacionalinė turizmo valdyba dirba kartu su Federaline vyriausybe skatindama turizmą Vokietijoje. Visame pasaulyje ji siūlo įvairaus pobūdžio keliones į Vokietiją. Ji siūlo didžiulį ir patrauklų paslaugų asortimentą: Vokietija – tai atostogų šalis. Nuo 1999 m. Vokietijos nacionalinė turizmo valdyba taip pat remia ir skatina vidaus turizmą iš vieno šalies regiono į kitą. Vokietijos nacionalinė turizmo valdyba glaudžiai bendradarbiauja ir palaiko artimus partnerystės ryšius su visų lygių Vokietijos turizmo industrija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 08.05.2024 𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42909384sec.