Jūrų muziejuje apsilankiusiems Neringos svečiams – lengvata

Vasaros sezonas Neringos lankytojus pasitinka su dar viena naujove - nuo šiol apsilankiusiems Lietuvos jūrų muziejuje, grįžtant į kurortą nebus taikomas vietinės rinkliavos mokestis už įvažiavimą.

„Nuolatos siekiame mūsų lankytojams pasiūlyti kuo daugiau paslaugų ir pramogų. Neringos kaimynystėje įsikūręs Lietuvos jūrų muziejus gali pasiūlyti puikią pažintinę programą dar labiau praturtindamas kurorto svečių poilsį. Tikimės, kad ši lengvata ne tik paskatins mūsų lankytojus apsilankyti Jūrų muziejuje, bet ir prisidės prie kurorto sezoniškumo mažinimo, paįvairins poilsį Neringoje blogu oru“, - apsilankyti muziejuje kviečia Neringos savivaldybės meras Antanas Vinkus.

Pasak Lietuvos jūrų muziejaus direktorės Olgos Žalienės, turizmą vystyti ir pritraukti daugiau poilsiautojų prie Baltijos jūros, galima tik siūlant jiems daugiau prasmingų laisvalaikio praleidimo būdu.

„Viešnagė Jūrų muziejuje leis Neringos svečiams praturtinti atostogas paslaptingo vandenų pasaulio ir gimtosios Baltijos pažinimu“, – sakė Olga Žalienė.

Neringos savivaldybės tarybos sprendimu vietinės rinkliavos nereikės mokėti asmenims, mechaninėmis transporto priemonėmis išvažiavusiems iš Neringos į Jūrų muziejų ir tą pačią dieną grįžusiems.

Tokie poilsiautojai grįždami turi pateikti ne seniau kaip prieš 10 kalendorinių dienų Alksnynės ar Nidos kontrolės poste įsigytą kasos čekį bei tos dienos muziejaus pažymėtą bilietą. Sprendimas priimtas, atsižvelgiant į pasirašytą bendradarbiavimo sutartį tarp Neringos savivaldybės ir Jūrų muziejaus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 12.05.2024 TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 17.05.2024 Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65097904sec.