Atnaujinta oficiali Vilniaus miesto kortelė 2013

Nuo š. m. sausio 1 d. visuose Vilniaus turizmo informacijos centruose jau galima įsigyti atnaujintą 2013 m. oficialią Vilniaus miesto kortelę. Šios kortelės turėtojui šiemet siūlomos net 68 nuolaidos, formuojančios plačią turizmo paslaugų pasiūlą. Oficiali Vilniaus miesto kortelė suteikia galimybę nemokamai važinėti miesto viešuoju transportu, lankytis muziejuose, dalyvauti ekskursijose pėsčiomis. Su kortele taip pat taikomos nuolaidos restoranuose, kavinėse, baruose, parkuose, nuomojant automobilį ar dviratį, užsisakant apžvalgines ekskursijas autobusu, perkant bilietus į koncertus ar tiesiog suvenyrus, naudojantis sveikatingumo paslaugomis ir daug kt.

Turistai gali pasirinkti kortelės tipą pagal jų poreikius (24 ir 72 val. kortelė, 24 val. kortelė su integruotu transporto bilietu arba be jo). Oficialios Vilniaus miesto kortelės yra platinamos Vilniaus turizmo informacijos centruose, viešbučiuose, kai kuriose Lietuvos ir užsienio kelionių agentūrose.

Kartu su kortele turistas gauna katalogą, kuriame pateikiama detali informacija apie kiekvieną projekto dalyvį ir teikiamas nuolaidas, bei miesto centro žemėlapis. Katalogas išleistas anglų, vokiečių, lenkų ir rusų kalbomis. Svečio patogumui kortelę galima užsisakyti ir internetu.

Miesto kortelė yra įprasta paslauga, kurią siūlo savo svečiams daugelis Europos miestų. Su kortele miesto svečiai gali greičiau pažinti miestą, aplankyti daugiau objektų, pasinaudoti siūlomomis nuolaidomis ir, žinoma, sutaupyti. Per praėjusius 2012 metus kortele pasinaudojo daugiau kaip 500 turistų iš beveik 40 įvairių pasaulio šalių. Daugiausiai kortelių įsigijo vokiečiai, rusai ir amerikiečiai.

Daugiau informacijos apie Vilniaus miesto kortelę http://www.vilnius-tourism.lt/, http://www.worldcitycard.com/ ir http://www.europeancitycards.com/


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44862008sec.