Tarptautinė kelionių, laisvalaikio ir sporto paroda «Adventur»

Vasario 1–3 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyks tarptautinė kelionių, laisvalaikio ir sporto paroda „Adventur“. Parodos lankytojams sporto ir sveikatingumo pasaulį padės atrasti ir viešosios įstaigos „Sveikas miestas“ komanda. Žadama, kad daugiau nei 50 renginių sudomins net išrankiausius parodos lankytojus.

„Mūsų komandos tikslas – sukurti interaktyvią šventę. Norime, kad kiekvienas surastų dominančią sporto šaką ar laisvalaikio praleidimo būdą. Stengsimės įtikti visiems: ir mėgstantiems Rytų kovos menus, ir gatvės gimnastiką, ir stalo futbolą. Viską kviesime išbandyti praktiškai, tad būkite sportiški ir pasiruošę netikėtumams“, – sako „Sveikas miestas“ direktorius Mantas Paulauskas.

Parodos lankytojai galės stebėti sporto klubų ir sveikatingumo organizacijų parodomąsias programas, dalyvauti jogos, Tai chi, zumbos pamokose, turės galimybę išbandyti savo jėgas varžybose, stipriausi iš jų bus apdovanoti. Norintieji gaus specialistų konsultacijas sveikatingumo klausimais ir galės išbandyti naujausius treniruoklius.

„Ar žinote, kad neseniai atsirado nauja sporto rūšis, kurioje suderintas šokinėjimas ant batuto ir mėtymas į krepšį? O gal norite išmokti stalo futbolo taisykles arba svajojate įmušti įvartį ledo ritulio varžybose? Jeigu taip, tai būtinai turite apsilankyti „Adventur“ parodoje“, – sako M. Paulauskas.

Parodoje sveikų lankytojų lauks stalo teniso klubas „Mažoji raketė“, LABAS nuotykių parkas (laipynių zona), Vilniaus ledo ritulio mokykla „Geležinis vilkas“, G7 Sporto, šeimos sporto, sveikatos ir laisvalaikio klubas. „SLM group“ pristatys „SlamBall“ žaidimą, o gatvės gimnastikos komanda „Project Mayhem“ parodos lankytojams surengs „Winter Challenge: ištvermės varžybas“. Taip pat vyks nemažai „Foosin“ stalo futbolo klubo organizuojamų renginių, pavyzdžiui, Lietuvos stalo futbolo taurės turnyras, kuriame varžysis stipriausi praėjusiųjų metų žaidėjai. Sporto ir sveikatingumo klubų tinklas „Impuls“ kvies išbandyti TRX funkcines treniruotes su diržais, o „Vichy“ vandens parkas parodos lankytojams nepagailės gausybės nuolaidų, akcijų ir dovanų.

Be „Sveiko miesto“ atrakcionų zonos parodoje „Aventur“ veiks ir verslo platformos, gidų artelės, svečių iš įvairiausių pasaulio šalių pristatymai, paskaitos, taip pat – ekspertų patarimai ir geriausių kiekvienos šalies virtuvės meistrų pasirodymai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44325304sec.